ERP-software voor technische groothandels

Unieke bedrijfssoftware met precies de functionaliteiten die in uw sector nodig zijn.

ERP Software Technische Groothandels

Speciaal voor technische groothandels hebben we unieke software ontwikkeld, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Software die u inzicht geeft in uw voorraadposities zodat u snel en effectief kunt inspringen op fluctuerende in- en verkopen, en met een uitgebreid voorraadregistratiesysteem om inzicht en grip te houden op uw organisatie. In tegenstelling tot veel andere ERP-pakketten kenmerkt Microsoft Dynamics NAV zich doordat het ontworpen is vanuit het bedrijfsproces, vanuit uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer, verkoop en inkoop.

De software is precies afgestemd op uw activiteiten als technische groothandel:
• Geeft realtime inzicht in uw beschikbaar voorraad
• Geavanceerde margebewaking en goedkeuringen
• Automatisch digitaal bevestigen en herbevestigen van leverdata naar uw klanten incl. verzendbevestigingen
• Inzicht in communicatiehistorie per document
• Geavanceerd dashboard met uw KPI’s
• Uitgebreide service-, assemblage-, productie- en projectenfunctionaliteit.

ERP Software Technische Groothandels - magazijn

120.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Dynamics NAV

Met Microsoft Dynamics NAV krijgt u toegang tot alle functies die u nodig heeft om uw controle te verbeteren, uw productiviteit te verhogen en een optimale basis voor groei te creëren. Het wordt dan ook niet voor niets wereldwijd door meer dan 120.000 organisaties gebruikt.

“Bovenop” Microsoft Dynamics NAV hebben we voor technische groothandels een unieke oplossing ontwikkeld. Dat hebben we niet op eigen inzicht gedaan, maar deze Add-on module is in samenwerking met onze klanten uit uw branche ontwikkeld.


Realtime inzicht in uw voorraad

Onderscheidend in onze add-on is het realtime inzicht in de voorraad welke volledig geïntegreerd is met productie / assemblage. Als artikelen zijn gepickt voor assemblage dan zijn deze artikelen niet beschikbaar als vrij beschikbare voorraad. Wanneer u dus een order invoert, ziet u direct of de voorraad vrij beschikbaar is of niet.

Hierbij controleert het systeem ook de inkomende goederenstroom (is er een inkoop- of assemblage order?) en of een niet op voorraad zijnde artikel tijdig binnen is om op de gewenste leverdatum te kunnen leveren. Dit wordt heel overzichtelijk met de kleuren groen, oranje en rood weergegeven.

ERP Software Technische Groothandels - inzicht in voorraad


Ontwikkeling van de software: samen met onze klanten

Onze add-on voor technische groothandels ontwikkelen we in nauwe samenwerking en overleg met onze klanten. Meerdere keren per jaar bespreken we de ontwikkelingen in de branche en bepalen we de wijzigingen die in de ERP-bedrijfssoftware doorgevoerd moeten worden. Als klant heeft u dus echt invloed op de doorontwikkeling van de software en wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Samen houden we de software up-to-date en zorgen we dat deze blijft aansluiten bij uw eisen, wensen én de wet- en regelgeving.


“Microsoft Dynamics NAV helpt ons klantgericht te zijn.”
– Arno Slagboom, Slurink Bunkerstations

“We hebben vooral gewonnen aan snelheid en efficiency.”
– Kees Kurpershoek, Staalimex


Wilt u meer weten?

Wilt u weten of Microsoft Dynamics NAV en onze module voor de Technische Groothandels iets is voor uw organisatie? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag ? maar voor een korte online demo. Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.