gratis workshop Power BI 1 oktober, 13:00 - 13:30

Webinar ‘Haal alles uit uw data met Power BI’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

Rapporteren is noodzaak. Zonder rapportages weet u niet hoe uw bedrijf ervoor staat. Maar hoe maakt u die rapportages? In Excel? En hoeveel tijd kost het om de rapportages te maken? Meestal behoorlijk wat. En dan is het nog maar de vraag of alle data klopt, omdat data uit allerlei bestanden wordt gekopieerd en / of handmatig wordt overgenomen.

Donderdag 1 oktober geven we een webinar over de oplossing voor dit probleem: rapportagesoftware. Of specifieker: Microsoft Power BI.

Wat is Power BI?

Microsoft Power BI is een tool die data omzet in visuele rapportages. Maar het is meer dan een rapportagetool. Power BI verzamelt en combineert alle data die in uw organisatie aanwezig is (bijvoorbeeld uit Excel sheets, uw ERP-systeem, maar ook bijvoorbeeld Google Analytics) en verwerkt deze in mooie visuele rapportages. Power BI is onderdeel van (een aantal abonnementen van) Office 365.

Tijdens deze sessie ontdekt u:

✔ Wat Power BI is en welke rol het heeft binnen Office 365
De kracht van en achter Power BI
✔ Hoe Power BI u veel tijd en dus geld kan besparen
✔ Hoe Power BI alle(!) data binnen uw organisatie combineert en hoe dit nieuwe inzichten geeft die tot heden niet mogelijk waren
✔U op ieder moment (dus niet eens per maand) over de beste managementinformatie beschikt
✔ Wat extra tips & tricks die de meeste gebruikers niet weten

Inschrijven

Wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Power BI? Schrijf u dan in voor onze (gratis) webinar ‘Haal alles uit uw data met Power BI’. U krijgt alle ins & outs te zien van Power BI. En we beloven: u zult toepassingen zien die u niet voor mogelijk had gehouden.