Microsoft Power Platform - workshop 4 november, 12:00 - 14:00

Lunchsessie ‘De 3-dubbele kracht van Power Platform’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

Met alle technologische ontwikkelingen is het belangrijker dan ooit om te innoveren en digitaliseren. Dat wordt steeds makkelijker, zeker met de komst van het Microsoft Power Platform. Power Platform bestaat nog niet zo lang en heeft daarom nog niet zo veel bekendheid. Logisch, maar onterecht volgens ons. We hebben de laatste maanden veel geëxperimenteerd met het platform en zijn enthousiast over alle mogelijkheden die het biedt om de productiviteit binnen bedrijven te verbeteren.

Wat is Power Platform?

Microsoft Power Platform is een platform dat 3 applicaties van Microsoft combineert: PowerApps, Microsoft Flow en Power BI. Met PowerApps bouwt u zelf zakelijke apps voor uw bedrijf. Met Flow kunt u werkstromen en andere terugkerende handelingen automatiseren. En Power BI helpt u alle data in uw organiseren te visualiseren en analyseren. Met Power Platform worden deze 3 gecombineerd en versterken ze elkaar.

Tijdens deze sessie ontdekt u:

✔ Wat het Power Platform is
✔ De kracht van en achter Power Platform
✔ Hoe Power Platform u veel tijd en dus geld kan besparen
✔ Hoe Power Platform u helpt apps te maken, workflows te automatiseren en alle(!) data binnen uw organisatie te combineren voor realtime de beste managementinformatie
✔ Wat extra tips & tricks die de meeste gebruikers niet weten

Inschrijven

Klinkt het allemaal nog een beetje abstract? Kom dan naar onze lunchsessie. Naast een lekkere lunch krijgt u alle ins & outs te zien van Power Platform en een aantal voorbeelden van hoe wij het platform gebruiken. En we beloven: u zult toepassingen zien die u niet voor mogelijk had gehouden.