Workshop security awareness 17 maart, 12:00 - 14:00

Lunchsessie ‘Security: van gevaar naar kans’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

I.V.M. MET DE MAATREGELEN TEGEN VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS ZAL DEZE SESSIE GEEN DOORGANG VINDEN OP 17 MAART, MAAR WORDEN VERZET NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM.

Dat ‘de mens’ de zwakste schakel is in uw IT-beveiliging, weet inmiddels iedereen. Dat weten wij bij WSB, dat weet u, dat weet uw buurman, en dus weten cybercriminelen het ook! Zij zetten hier dan ook handig op in. Zijn u en uw collega’s zich bewust (genoeg!) van de online gevaren?

Dinsdag 17 maart geven wij een workshop over dit onderwerp.

Tijdens deze sessie ontdekt u:

✔ Hoe cybercriminelen denken en te werk gaan
✔ Waarom zij hun pijlen richten op MKB-bedrijven
✔ Hoe het onveilige online gedrag van uw medewerkers u veel geld en tijd kan kosten
✔ Hoe u van uw collega’s uw sterkste wapen in de strijd tegen cybercriminelen maakt

Ook ziet u hoe we zelf als cybercriminelen te werk zijn gegaan en u (of één van de andere bezoekers) niet blij gaat zijn met wat hij gaat zien!

Inschrijven

Wilt u ook ontdekken hoe u cybercriminelen te slim af kunt zijn? Schrijf u dan in voor onze (gratis) lunchsessie ‘Security Awareness: van gevaar naar kans’. Zoals de naam al doet vermoeden krijgt u een lekkere lunch, maar dat is niet alles.

Cadeau

U krijgt van ons ook een onderzoek cadeau waarmee het huidige kennisniveau en (on)veilige gedrag van alle medewerkers binnen uw organisatie meten. Dat meten we met een online onderzoek (invullen duurt ongeveer 10 minuten) onder al uw medewerkers, van portier tot directeur. De resultaten van dit onderzoek ontvangt u na een paar weken. Dan weet u precies hoe het er met uw beveiliging voor staat.

Wapen uzelf tegen cybercriminelen en maak van uw medewerkers uw sterkste wapen tegen cybercriminaliteit.