Microsoft 365 Inspiratiesessies

Heb je het gevoel dat je niet alles uit SharePoint haalt? Ben je begonnen met Teams en lukt het niet om dit optimaal te gebruiken? Wil je efficiënter werken met tools als Power Platform? Weet je niet goed hoe je de adoptie van het Microsoft 365 pakket moet aanpakken?

Daar kunnen wij je bij helpen met een Microsoft 365 Inspiratiesessie bij jullie op locatie!

We nemen je mee in het Microsoft 365 landschap

Met een inspiratiesessie nemen we je als directie en/of managementteam mee in het Microsoft 365 landschap. We laten je zien hoe je efficiënter kunt samenwerken, optimaal kunt vergaderen en veilig hybride aan de slag kunt. We hebben het in elk geval over:

  • De apps in Microsoft 365
  • Een indeling creëren in SharePoint
  • De adoptie aanpak

Passend bij jouw organisatie

Vooraf hebben we even contact om ervoor te zorgen dat de sessie past bij de behoefte van jouw bedrijf, zodat we in kunnen spelen op de vragen die spelen in de organisatie.

“We werken al een tijdje met Teams en ik was benieuwd wat we er nog meer mee konden, vooral voor het verbeteren van onze interne communicatie. Het is goed dat we niet alleen hebben gehoord wat je met Teams, OneNote, Planner en de andere Microsoft 365 applicaties kan, maar ook gelijk aan het werk werden gezet. Oefening baart kunst. Het is voor ons nu zaak afspraken te maken over hoe en waarvoor we Teams gaan gebruiken. Deze Inspiratiesessie heeft ons erg geholpen.”

Karin van den Berg Park LingezegenKarin van den Berg, Park Lingezegen

Wat moet je doen?

Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen we contact met je op om de sessie even voor te bespreken, zodat de sessie past bij de behoefte van jouw bedrijf.