10 apr
CIE sessie Microsoft WSB Solutions

Kennissessie ‘Werk veiliger met moderne ICT’

Direct inschrijven

Een van de belangrijkste uitdagingen waarmee (MKB-)bedrijven vandaag te maken hebben, is hun digitale beveiliging. We leven in een tijd van Bring-Your-Own-Device, Internet-of-Things, het Moderne Werken en waarin de meeste bedrijven geheel of gedeeltelijk in de cloud werken. In dit steeds toenemende digitaal tijdperk en daarmee ook toenemende dreiging van cybercriminelen, is een goede ICT-beveiliging noodzaak.

We merken dan ook een groeiende interesse van MKB-bedrijven voor hun beveiliging. Met onze kennissessie ‘Werk veiliger met moderne ICT’ bieden we – in samenwerking met Microsoft – deze MKB’ers de mogelijkheid om zich volledig onder te laten dompelen in beveiligingsonderwerpen.

Wat houdt deze kennissessie in?

Deze sessie is een zogenaamde ervaringssessie, een interactieve sessie waarin u hands-on ervaring opdoet met de beveiligings- en nalevingstools van Microsoft, aan de hand van scenario’s die herkenbaar zijn en afgestemd op uw behoeften.

De sessie wordt verzorgd door beveiligingsdeskundigen van WSB en Microsoft. We delen niet alleen praktische informatie over hoe u uw IT-omgeving kunt beveiligen, maar laten ook praktijkvoorbeelden zien hoe andere bedrijven hun beveiliging hebben geregeld en wat hen dat oplevert.

Het nuttige met het aangename combineren

We bieden tijdens deze sessie ruimte aan maximaal 2 personen van uw organisatie. Dit doen we om de groep klein te houden en meerdere geïnteresseerde bedrijven bij elkaar te brengen. Hierdoor ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes en kunt u ervaringen uitwisselen. We vinden het leuk als u na deze inspirerende workshop nog even blijft hangen voor een borrel zodat we in een gezellige en ontspannen ambiance kunnen napraten.

Komt u ook? Schrijf u hieronder in!

Inschrijven


 


Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security