Webinar Birds 30 november, 11:00 - 12:00

Webinar ‘Data als groeimiddel voor (handels)organisaties’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

Weet waar voorraad beweegt en waar juist niet, altijd op het juiste moment inzicht.

Wat kun je als mkb’er met Business Intelligence?

Met Business Intelligence analyseer je snel en flexibel hoe winstgevend acties zijn en of je wel voor de juiste prijs hebt ingekocht. Stuur dagelijks op een zo hoog mogelijk resultaat. Door naar data uit het verleden te kijken, leer je om in de toekomst betere acties te organiseren. Met die data van geboekte resultaten kun je bijvoorbeeld what-if scenario’s maken. Daarmee kun je voorspellend zien wat er gebeurt als je aan de knoppen draait. Zie je iets gebeuren dat niet klopt, dan kun je daar direct actie op ondernemen. Tenslotte wil je uiteindelijk zoveel mogelijk marge per product overhouden.

Hoe?

Met BIRDS. BIRDS is een intelligent dataplatform dat data uit Business Central en andere bronnen omzetten in concrete inzichten in Power BI. Deze inzichten zijn direct na implementatie zichtbaar in bijvoorbeeld operationele, financiële en verkoopresultaten. Door deze voor-gedefinieerde BI Content Packs is het realiseren van KPI dashboards en rapportage een kwestie van uren in plaats van dagen.

Op 30 november organiseren we samen met onze partner Hillstar (ontwerpers van BIRDS en net als WSB ook Microsoft Gold Partner) een webinar waarin we de kracht van BIRDS en Power BI demonstreren.

Datum: dinsdag 30 november
Tijd: 11:00 tot ca. 12:00 uur

Schrijf je nu in:

Inschrijven