webinar dime scheduler planningstool Business Central 7 oktober, 11:00 - 12:00

Webinar ‘Plannen in Business Central met Dime.Scheduler’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

Net zoals je geen hamer gebruikt om een stamppot te maken, zo moet je Excel niet gebruiken als planningstool. Het kan wel, maar het is er eigenlijk niet geschikt voor. Als Dynamics 365 Business Central gebruiker kiest u voor Dime Scheduler, de grafische planningssoftware voor Business Central.

In deze webinar laten we u zien hoe een gecentraliseerde planningsoplossing een drijvende kracht kan zijn in het streven naar operationele excellentie.

We nemen u mee voor een rondleiding van de planningsmogelijkheden in Dime.Scheduler en Microsoft Dynamics 365 Business Central, en zullen u tonen hoe eenvoudig het is om resources en orders te beheren met de krachtige mogelijkheden van het planbord, Gantt-diagram, capaciteitsdraaitabel en zoveel meer. We demonstreren hoe de naadloze integratie ervoor zorgt dat u efficiënt tewerk kan gaan, uw mensen veel tijd kan helpen besparen en uw klanten sneller kan bedienen.

Deelnemers aan de webinar die voor 1 januari Dime.Scheduler aanschaffen, krijgen 10% korting op de licentie (of 10% korting voor het eerste jaar op de subscriptie) en krijgen een gratis analyse ter waarde van €500.

Naar Registratieformulier