Webinar cyber security op orde 21 december, 11:00 - 12:00

Webinar ‘Uw IT-beveiliging blijvend op orde met onze MDR-dienst’

Dit event is al verlopen. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
Bekijk alle events

Veel (mkb-)ondernemers worstelen met hun IT-beveiliging. Want hoe zorg je ervoor dat je je IT-beveiliging op orde is? En niet onbelangrijk: hoe hou je die op orde als die dat eenmaal is?

Tijdens dit webinar kijken we naar het 5-stappenplan om uw cyber security op orde te krijgen en besteden we extra aandacht aan stap 5: Monitoring, Detection & Response (MDR). Onze MDR-Service is het antwoord op de volgende vragen:

– Hoe zorg je dat hackpogingen, aanvallen en andere incidenten tijdig opgemerkt worden?
– En als je een securityprobleem ontdekt, hoe los je het dan op?
– Hoe zorg je dat de beveiliging, die je zorgvuldig hebt ingericht, op orde blijft terwijl er continu nieuwe dreigingen bij komen?

Voor de meeste bedrijven, zeker voor het mkb, is het heel lastig om zelf te zorgen voor een goede controle van de ICT-omgeving. Hoe ontdek je tijdig beveiligingsincidenten en hoe moet je hier vervolgens op reageren? Met onze MDR-service zorgen we (WSB en onze partner Nedscaper) dat uw omgeving in de gaten wordt gehouden, dat verdachte zaken tijdig worden opgemerkt en dat er zonodig direct passende maatregelen worden genomen. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Wat onze MDR-service precies inhoudt, waar het uw bedrijf tegen beschermt en wie onze partner Nedscaper is ontdekt u in dit webinar.

Datum: dinsdag 21 december
Tijd: 11:00 – ca. 12:00 uur
Presentator: Thomas Verwer (Nedscaper) en Jan Penning (WSB)

Inschrijven

Zorg ervoor dat uw bedrijf goed beveiligd is en blijft tegen cybercriminelen. Reserveer u plekje in ons (gratis) webinar.

Naar inschrijfformulier