AGENDA

OVERZICHT VAN ONZE EVENTS. SCHRIJF U GRATIS IN.

CIE-SESSIE – 5 OKT

CIE staat voor Customer Inmmersion Experience en dit zijn interactieve sessies die we in samenwerking met Microsoft aanbieden op hun hoofdkantoor in Amsterdam. U ervaart hoe technologie tot een betere samenwerking en een verhoogde productiviteit leidt. Met diverse applicaties in Office 365 worden deze scenario’s tot leven gebracht. De CIE is geen uitgebreide demonstratie, ook geen technische sessie, maar vooral erg praktisch. En u zit zelf aan de knoppen voor de ultieme ervaring.

Eerstvolgende CIE:
– 5 oktober 13:00 – 16:00 uur
 

MEER LEZEN EN INSCHRIJVEN >>

LUNCHSESSIE ONENOTE – 20 SEP & 22 NOV

onenote - training workshop

Schrijft u uw aantekeningen netjes in een notitieblok? Niks mis mee, maar hoeveel notitieblokken heeft u eigenlijk? En weet u nog in welke notitieblok u welke aantekeningen heeft gezet, als u ze niet kwijt bent geraakt inmiddels? De oplossing voor dit probleem: OneNote. Wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is met OneNote en hoe het uw leven een stukje makkelijker kan maken? Schrijf u dan in voor onze lunchsessie (dus inclusief lunch 🙂 ) ‘OneNote: uw digitaal notitieblok’.

Eerstvolgende Lunchsessie over OneNote
– 20 september 12:00 – 14:00 uur (VOL)
– 22 november 12:00 – 14:00 uur

MEER LEZEN EN INSCHRIJVEN >>

LUNCHSESSIE MICROSOFT TEAMS – 23 OKT

microsoft teams - training workshop

Teams is te omschrijven als een “hub voor teamwork”. Het bevordert de samenwerking waardoor er efficiënter gewerkt en slimmer vergaderd wordt en uw medewerkers meer gemak ervaren. En ook niet onbelangrijk: werken met Teams is ook gewoon leuk. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met Teams en hoe het u en uw collega’s productiever maakt.

Eerstvolgende Lunchsessie over Teams
23 oktober 12:00 – 14:00 uur
(Het is een lunchsessie, dus inclusief lunch 🙂 )

MEER LEZEN EN INSCHRIJVEN >>