ERP Software Gewasbescherming

FINANCIEEL & BEHEER

Uw gehele boekhouding geïntegreerd binnen uw ERP

Het resultaat van uw organisatie wordt traditioneel voor een groot gedeelte bepaald door het weer en de seizoenen. Het is althans een belangrijke factor waar u en wij geen invloed op hebben. Wel kunnen we u met GBM TRADE controle bieden door uw bedrijfsprocessen optimaal en effectief in te richten en te ondersteunen en u inzicht en grip geven op uw organisatie. Wanneer ook in het seizoen uw posities bijgewerkt zijn en u beschikt over realtime rapportages en cijfers, weet u waar u staat en kunt u waar mogelijk pro-actief de onderneming sturen ipv pas (ver) na het seizoen aan het einde van het jaar te moeten afwachten hoe uw jaar is geweest. Uw gevoel wordt gestaafd of gecorrigeerd met feiten.

GBM Trade - ERP software gewasbeschermingsmiddelen

FUNCTIONALITEITEN T.B.V. UW BOEKHOUDING

Financiële boekhouding

Uw gehele boekhouding geïntegreerd (onbeperkte administraties) binnen uw ERP: van digitaal factureren, telebankieren, BTW aangiftes, kredietlimietcontroles, batchgewijs boeken, verzamelfacturatie tot uitgebreide rapportagemogelijkheden in combinatie met de geavanceerde rapportagetool PowerBI. Met deze tool genereert u niet alleen rapportages op de Dynamics en Office 365 producten (waaronder Teams, Dynamics 365 for Sales en SharePoint), maar ook op andere databronnen zoals social media. Ontdek de grote voordelen van realtime informatie.

Managementinformatie

Een dashboard met KPI’s die voor uw rol of functie belangrijk zijn. U heeft de mogelijkheid om binnen GBM TRADE zelf eenvoudig rapportages te bouwen en op te nemen op uw dashboard. Hierdoor heeft u op ieder moment realtime inzicht in uw prestaties. Het is niet voor niets een echt Microsoft product: natuurlijk integreert het met oplossingen als koppelingen met Excel en PowerBI.
  
  


– – – – – – – Dennis van Gent, GMN – – – – – –

“Een absolute pré is dat WSB Solutions naast telefonie, dataverbindingen, hardware en software ook Microsoft Dynamics NAV leverancier zijn die actief is in onze branche. Ze nemen ons nagenoeg de hele IT uit handen.”


IntraStat/ICP aangifte

Handel wordt steeds internationaler. Meer en meer organisaties hebben te maken met de Intrastat en/of ICP aangifte. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Vanuit GBM TRADE genereert u eenvoudig uw aangiftes die u naar het CBS en de belastingdienst kunt verzenden!

 

Nakorting

Aan het einde van het seizoen ontvangen veel groothandels in gewasbeschermingsmiddelen een nakorting per artikel. Omdat dit over substantiële bedragen gaat is het belangrijk deze per artikel te boeken. Middels deze functionaliteit wordt de nakorting verwerkt in de kostprijs (werkelijke inkoopprijs) van het artikel. Op deze manier heeft u zuiver inzicht in de marge per artikel.

Cashflow

De kosten gaan voor de baten. Vaak moet er voor productontwikkeling veel voorgefinancierd worden. Daarom is scherp inzicht in uw cashflow van levensbelang. Met GBM TRADE kunt u verschillende scenario’s laten doorrekenen waarbij het systeem al uw toekomstige uitgaven en opbrengsten mee kan nemen in de berekening. Hierbij kan ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld openstaande orders, vaste activa, projecten en banksaldo, maar kunt u ook zelf kosten en opbrengsten opvoeren in de scenario’s. Wordt het allemaal wat ingewikkeld? Cortana (de AI van Microsoft) helpt u graag data te voorspellen.


Pakketten

PREMIUM
€ 67,50per maand
prijs is exclusief Business Central licentie

Power BI rapportageset, dashboards,
mailsjablonen, layouts, drag & drop en Office integratie

Gevaarlijke stoffen registratie (ADR / PGS)

Fytostat koppeling

Spuitlicenties

Minas registratie en rapportage

Nakortingen

Werkzame stoffen registratie en rapportage

Geautomatiseerd versturen juiste veiligheidsbladen

Bulkgoederen

Artikel- en partijregistratie

Barcodescanning en voorraadinventarisatie

Financiële boekhouding incl. digitaal factureren en aanmanen

IntraStat aangifte

Reserveringen: realtime inzicht in (vrij beschikbare) voorraad

Eenmalige artikelen en uitgebreide kopieerfunctionaliteit

Klachtenregistratie

Koppeling AgroVision

BRZO rapportage

Handelsverpakkingen

Verkoop buitendienst portaal en orderinvoer

Klantenportal en geïntegreerde webshop (optie)

Statusbeheer (artikel / verkoop / inkoop / klant / leverancier)

Delen stamgegevens incl. intercompany transacties (optie)

Raamcontracten

Uitgebreide magazijnfunctionaliteit (WMS)

Verladingen (laadopdrachten)

Graaninname functionaliteit

Toeslagen berekenen (o.a. transport, grondstoffen)

Projectenadministratie inclusief voorraadintegratie

Wilt u weten of GBM TRADE iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doen we dat natuurlijk ook graag – maar voor een korte telefonische kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.