ERP Software Gewasbescherming

GEWASBESCHERMING

Voor en door gebruikers ontwikkeld

Werkt u met essentiële product- en veiligheidsinformatie voor gewasbeschermingsmiddelen met daarop de ADR-klasse, Tekst vrachtbrief, Gewichten, Verpakkingen en Toelatingsnummers? GBM TRADE heeft een koppeling met Fytostat, zodat u direct over de juiste gegevens beschikt. Uw klanten automatisch de laatst bijgewerkte versie van de veiligheidsbladen toesturen? Geen probleem deze functionaliteit zit standaard ingebouwd. Dit alles scheelt u veel tijd en voorkomt fouten.

Vragen uw klanten regelmatig om Minas rapportages met betrekking tot uw producten? Met GBM Trade kan op artikelniveau worden aangegeven of deze in de rapportage opgenomen dient te worden en zijn de waarden mbt N (kg/kg), P2O5 (kg/kg) en K20 (kg/kg) vastgelegd. Downloaden kan op elk gewenst moment via het handige GBM TRADE klantenportaal. Zo staat uw klant centraal en bespaart u tijd en geld.

Moet u gevaarlijke stoffen zoals ADR, PGS en BRZO registreren? GBM TRADE helpt u daarbij. Onze standaard software-oplossing is voor en door gebruikers ontwikkeld en helpt u bij de zaken die voor uw branche relevant zijn.

GBM Trade - ERP software gewasbeschermingsmiddelen

FUNCTIONALITEITEN VOOR GEWASBESCHERMING

Fytostat koppeling

Op de website van Fytostat zijn essentiële product- en veiligheidsinformatie met betrekking tot gewasbeschermingsmiddelen te vinden. Met GBM TRADE kunnen deze gegevens eenvoudig in uw systeem worden geïmporteerd. Door de koppeling met uw artikelenbestand beschikt u direct over gegevens zoals de ADR-klasse, Tekst vrachtbrief, Gewichten, Verpakkingen, Toelatingsnummer, Veiligheidsblad etc.

Voor de producten die niet bij Fytostat zijn aangesloten is er een Excel template ontwikkeld waarmee deze gegevens ook geïmporteerd kunnen worden. Met de Fytostat koppeling bespaart u veel tijd en misschien nog wel belangrijker: voorkomt u fouten.

Minas rapportage

In GBM Trade kan per artikel worden aangegeven of deze opgenomen dient te worden in de Minas rapportage. De waarden m.b.t. N (kg/kg), P2O5 (kg/kg) en K20 (kg/kg) zijn per artikel vastgelegd. Zo kunt u eenvoudig een Minas rapportage aan uw klanten verstrekken of ze periodiek (in huisstijl) mailen.

Ook bestaat de mogelijkheden uw klanten toegang te geven tot de GBM TRADE klantenportaal. Op deze manier kan uw klant op elk gewenst moment zijn actuele Minas rapportage downloaden.

Werkzame stoffen registratie en rapportage

Met GBM TRADE kunt u de werkzame stoffen van artikelen vastleggen middels de samenstellingslijst. Een groot gedeelte van de informatie kan met de Fytostat koppeling geïmporteerd worden. Zo kunt u eenvoudig een Werkzame stoffen rapportage aan uw klanten verstrekken en ze periodiek (in huisstijl) mailen.

Ook bestaat de mogelijkheden uw klanten toegang te geven tot de GBM TRADE klantenportaal. Op deze manier kan uw klant op elk gewenst moment zijn actuele Werkzame stoffen rapportage downloaden.

Geautomatiseerd veiligheidsbladen versturen

Handmatig of middels de Fytostat koppeling kan per artikel het actuele veiligheidsblad worden gekoppeld. Voor iedere eerste levering die wordt geboekt voor een artikel waaraan een veiligheidsblad is gekoppeld worden automatisch ‘distributiekosten’ aangemaakt. Bij een revisie van een veiligheidsblad kijkt GBM TRADE terug aan welke klanten de nieuwe versie van het veiligheidsblad verstuurd dient te worden. Periodiek (bijvoorbeeld elke avond) verstuurd GBM TRADE de veiligheidsbladen naar de klanten waarvoor dit van toepassing is.

Koppeling AgroVision

Als uw klanten de teeltregistratie software van AgroVision gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat alle middelen die u levert automatisch in hun systeem terechtkomen.

In GBM TRADE geeft u per klant aan of de leveringen naar AgroVision geëxporteerd dienen te worden. Op deze manier kunt u eenvoudig toegevoegde waarde aan uw klanten leveren.

 

ADR / PGS en BRZO

GBM TRADE ondersteunt de complete Gevaarlijke stoffen registratie. Vanuit Fytostat worden de gevaarlijke stoffen gegevens geïmporteerd. Zowel het rijden onder ADR als de 1000-punten regeling worden ondersteund door de software. Tevens beschikt u over standaard rapportage zoals de opslag per ADR klasse en de opslag per UN nummer.

Bedrijven dienen aan te kunnen tonen of men aan de BRZO (Besluit Risico Zware Ongevallen) regelgeving voldoet. Hiervoor is er in GBM TRADE een BRZO rapport opgenomen. Deze werkt op basis van de H-zinnen en kan indien gewenst flexibel ingericht worden.

Verladingen (pootgoed en zaaizaden)

Voor pootgoed en zaaizaden bijvoorbeeld, kunt u met de standaard “Verladingen” functionaliteit uw verkoop- en inkoopcontracten vastleggen, bulk/partij of lot registraties doen, telernummers traceren en uw posities bewaken met goede rapportage.

 

Pakketten

PREMIUM
€ 67,50per maand
prijs is exclusief Business Central licentie

Power BI rapportageset, dashboards,
mailsjablonen, layouts, drag & drop en Office integratie

Gevaarlijke stoffen registratie (ADR / PGS)

Fytostat koppeling

Spuitlicenties

Minas registratie en rapportage

Nakortingen

Werkzame stoffen registratie en rapportage

Geautomatiseerd versturen juiste veiligheidsbladen

Bulkgoederen

Artikel- en partijregistratie

Barcodescanning en voorraadinventarisatie

Financiële boekhouding incl. digitaal factureren en aanmanen

IntraStat aangifte

Reserveringen: realtime inzicht in (vrij beschikbare) voorraad

Eenmalige artikelen en uitgebreide kopieerfunctionaliteit

Klachtenregistratie

Koppeling AgroVision

BRZO rapportage

Handelsverpakkingen

Verkoop buitendienst portaal en orderinvoer

Klantenportal en geïntegreerde webshop (optie)

Statusbeheer (artikel / verkoop / inkoop / klant / leverancier)

Delen stamgegevens incl. intercompany transacties (optie)

Raamcontracten

Uitgebreide magazijnfunctionaliteit (WMS)

Verladingen (laadopdrachten)

Graaninname functionaliteit

Toeslagen berekenen (o.a. transport, grondstoffen)

Projectenadministratie inclusief voorraadintegratie

Wilt u weten of GBM TRADE iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doen we dat natuurlijk ook graag – maar voor een korte telefonische kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.