ERP Software Gewasbescherming

VERKOOP

Klantrelaties, verkoopkansen en forecast inzichtelijk

Voor iedere organisatie begint het met Verkoop. Maar verkopen staan onder druk. Klanten zijn veeleisender: meer voor minder. Bewaking van marges is kritisch en NAV helpt u hierbij. Wilt u nog een stap verder? Dynamics 365 for Sales (het klantrelatiebeheersysteem van Microsoft) integreert met NAV. Vanzelfsprekend helpt NAV u met uw offertes en kunt u deze met een druk op de knop omzetten naar een order. De gehele communicatie rondom een offerte, inkoop en levering; van mails tot bijlagen en tekeningen kunt u eenvoudig via “Drag & Drop” op de juiste plek slepen. Met de WSB Reserveringsfunctionaliteit van GBM TRADE heeft u zodra u een order aanmaakt, realtime, visueel inzichtelijk of u op de gewenste leverdatum überhaupt wel kunt leveren of dat er actie vereist is.

GBM Trade - ERP software voor GBM branche

VERKOOPFUNCTIONALITEITEN

Snelle orderinvoer

In het seizoen is het belangrijk dat orders snel verwerkt kunnen worden. Middels reserveringen functionaliteit is er realtime inzicht in de vrij beschikbare voorraad. GBM TRADE controleert voor u automatisch op de aanwezigheid van de juiste spuitlicenties en rekent met de juiste prijzen en kortingen voor uw klanten.
Speciaal voor verkopers in de buitendienst is er een eenvoudig snelorderscherm ontwikkeld. Dit scherm is zowel op kantoor als ‘buiten’ te een tablet te gebruiken. Op deze manier kunnen alle bestellingen snel en efficiënt worden verwerkt.

Spuitlicenties

Bij een klant kan eenvoudig worden vastgelegd over welke spuitlicenties een klant beschikt. Hierbij kunnen de Mollenlicentie, Knaagdierenlicentie en Ongediertelicentie apart worden vastgelegd. Vanuit het systeem kunt u klanten eenvoudig een overzicht sturen met licenties die gaan verlopen. Het is belangrijk dit op orde te hebben voordat het seizoen begint. Tijdens het invoeren controleert GBM TRADE of de juiste licentie aanwezig zijn en of deze nog geldig zijn. Hiermee voorkomt u boetes zonder dat deze handeling u extra tijd kost.
  

Bulkgoederen

Bij bulkgoederen is het geleverde aantal altijd licht afwijkend van het bestelde aantal. De meeste ERP-systemen vinden het lastig om hiermee om te gaan. In GBM TRADE is functionaliteit beschikbaar waardoor er binnen een aangegeven marge afgeweken kan worden als bulkgoederen geleverd worden. Per artikel kan een maximaal over- en onderleveringspercentage worden vastgelegd. Ook kan de inkoop direct aan de verkoop worden gekoppeld zodat er niet vergeten kan worden bulkgoederen door te belasten aan de klant.

GBM Artikelen

Met GBM TRADE kunt u artikelen snel en eenvoudig zoeken in uw systeem. Met de ‘Google-zoeker’ vindt u direct de juiste producten. Door de Fytostat koppeling met uw artikelenbestand beschikt u direct over gegevens zoals de ADR-klasse, Tekst vrachtbrief, Gewichten, Verpakkingen, Toelatingsnummer, Veiligheidsblad etc. Tevens kunnen artikelen met een druk op de knop worden gekopieerd en kunnen er uitgebreide kortings- en prijsstructuren voor artikelen worden vastgelegd.

Pakketten

PREMIUM
€ 67,50per maand
prijs is exclusief Business Central licentie

Power BI rapportageset, dashboards,
mailsjablonen, layouts, drag & drop en Office integratie

Gevaarlijke stoffen registratie (ADR / PGS)

Fytostat koppeling

Spuitlicenties

Minas registratie en rapportage

Nakortingen

Werkzame stoffen registratie en rapportage

Geautomatiseerd versturen juiste veiligheidsbladen

Bulkgoederen

Artikel- en partijregistratie

Barcodescanning en voorraadinventarisatie

Financiële boekhouding incl. digitaal factureren en aanmanen

IntraStat aangifte

Reserveringen: realtime inzicht in (vrij beschikbare) voorraad

Eenmalige artikelen en uitgebreide kopieerfunctionaliteit

Klachtenregistratie

Koppeling AgroVision

BRZO rapportage

Handelsverpakkingen

Verkoop buitendienst portaal en orderinvoer

Klantenportal en geïntegreerde webshop (optie)

Statusbeheer (artikel / verkoop / inkoop / klant / leverancier)

Delen stamgegevens incl. intercompany transacties (optie)

Raamcontracten

Uitgebreide magazijnfunctionaliteit (WMS)

Verladingen (laadopdrachten)

Graaninname functionaliteit

Toeslagen berekenen (o.a. transport, grondstoffen)

Projectenadministratie inclusief voorraadintegratie

Wilt u weten of GBM TRADE iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doen we dat natuurlijk ook graag – maar voor een korte telefonische kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.