Man met tablet in magazijn software

ICT voor groothandels

Laat u technologie al (optimaal) voor u werken?

Bouw het succes van uw groothandel verder uit met de juiste IT

Groeit uw groothandel en bent u uw huidige boekhoudsoftware ontgroeid? Is het met uw huidige software lastig om realtime inzicht in uw voorraad te krijgen? En hoe effectief werkt u eigenlijk samen met uw collega’s en mailt u wel veilig?

Veel startende en groeiende groothandels hebben hetzelfde probleem als u. Het remt de ontwikkeling en groei van uw groothandel en ook het eindeloos zoeken naar de juiste versies van documenten en de overvolle mailboxen is vaak een doorn in het oog.

U gaat op internet op zoek, vindt mooie IT-oplossingen, maar deze zijn niet specifiek ontwikkeld voor en door groothandels. De onze wel.

Lees snel verder en ontdek alle voordelen voor uw bedrijf.

>> Download Checklist


MODERNE
WERKPLEK


Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


BEDRIJFS-
SOFTWARE


Krijg meer grip op je bedrijfsprocessen met een ERP- en CRM-systeem op basis van Microsoft Dynamics 365.


CLOUD INFRASTRUCTUUR

Moderniseer je bedrijf en migreer je bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.

Tevreden groothandels over ons

Moderne Werkplek

U herkent het misschien wel, meerdere versies van documenten die over en weer gemaild worden en waarvan niemand weet wat de laatste is, overvolle mailboxen en geannuleerde vergaderingen omdat iemand in de file staat.

En hoe zit het eigenlijk met uw IT-beveiliging? E-mailt u wel veilig en hoe voorkomt u dat uw collega’s per ongeluk op een verkeerde e-mail-link klikken? De gevolgen daarvan kunnen aardig in de papieren lopen.

Speciaal voor groothandels hebben we een Moderne Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

>> Moderne Werkplek voor groothandels

Bedrijfssoftware

Het aantal innovaties op het gebied van IT is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Slimme groothandelaars doen hier hun voordeel mee en vergroten hun concurrentiepositie door hun bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties. Of beter gezegd: met een ERP-systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de branche.

Zo’n systeem is afgestemd op de bedrijfsprocessen en helpt alle afdelingen bij het verhogen van efficiëntie. Van het optimaliseren van de voorraadkosten en het versnellen van het verkoopproces tot het automatiseren van administratie. Werk vanuit 1 applicatie en profiteer van de Office integraties met oa Excel, Outlook en Power BI.

Ontdek hier hoe uw hele bedrijf beter en slimmer werkt als u overstapt op een speciaal voor groothandels ontwikkeld ERP-systeem.

>> Bedrijfssoftware voor groothandels

Cloud Infrastructuur

Is uw groothandel de huidige IT-omgeving ontgroeid en bent u bang voor grote investeringen in dure servers? Een overstap naar de cloud is vaak kostenbesparend. Ook bent u veel flexibeler want uw dataopslag kan in de cloud met u meegroeien, of juist meekrimpen als het even tegenzit.

Door uw IT-infrastructuur te verhuizen naar de cloud kunt u overal werken en in contact blijven met uw bedrijf, waar u ook bent. Ook binnen de muren van je groothandel zorgt cloud voor betere efficiëntie. Doordat medewerkers vanaf elk apparaat toegang tot bedrijfsbestanden hebben, kunnen ze gegevens direct vanaf de werkvloer invoeren of aanpassen. Ideaal, wanneer bijvoorbeeld in het magazijn wordt opgemerkt dat de voorraad anders is dan geregistreerd staat.

Ontdek nu alle voordelen van een infrastructuur in de Cloud.

>> Cloud diensten voor groothandels

In 5 stappen naar een succesvolle(re) groothandel

Stappenplan ERP Groothandel

1. Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2. Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3. Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4. Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5. Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Waarom WSB

Totaalleverancier voor groothandels
in het MKB

Gecertificeerd
Gold partner
van Microsoft

Ervaren team
van 65
ICT-specialisten

100+
tevreden
groothandels