Man met tablet in magazijn software

Moderne Werkplek voor groothandels

Verander de werkplek van uw medewerkers in een Moderne Werkplek waarmee u overal veilig en efficiënt kunt (samen)werken.

De Moderne Werkplek voor groothandels

Hoeveel tijd besteden u en uw collega’s aan e-mail? Hoeveel versies van ieder bestand zwerven er door uw organisatie? Met andere woorden: hoe effectief wordt er eigenlijk binnen uw groothandel gewerkt? En hoe veilig?

Met de huidige technologische ontwikkelingen zou u veel effectiever moeten kunnen (samen)werken. Toch horen we van veel groothandelaars nog vragen als:
– Is de cloud wel veilig? En hoe veilig zou mijn werkplek moeten zijn?
– Wegen de kosten wel op tegen de baten?
– Hoe krijg ik mijn medewerkers mee in een nieuwe manier van werken?

Wilt u antwoord op bovenstaande vragen? En wilt u nou wel eens echt inzicht in waar uw medewerkers veel tijd aan kwijt zijn? Ontdek het. Vraag nu de (gratis) Werkplek Check aan. U krijgt een vrijblijvend advies en enkele quick wins om productiever te gaan samenwerken.

 

>> Werkplek Check Aanvragen

Wat is de WSB Moderne Werkplek

De WSB Moderne Werkplek is een veilige, online werkplek die alles biedt wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen.

✔ Gebaseerd op Microsoft 365 (inclusief Windows 10 én Office 365)
✔ Altijd en overal kunnen werken
✔ Veilig in de cloud

De WSB Moderne Werkplek biedt u alles om te profiteren van alle voordelen die het Moderne Werken MKB-bedrijven tegenwoordig biedt.

Wat is Business Central
Waarom de WSB Moderne Werkplek

Effectiever samenwerken

Slimmer
vergaderen

Veilig
in de cloud

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Effectiever samenwerken

Wilt u effectiever (samen)werken? Het begint allemaal bij Microsoft Teams, het samenwerkingsplatform waar vanuit u kunt videobellen, chatten, aan documenten kunt samenwerken en taken en notulen kunt vastleggen.

✔ Vermindering e-mailverkeer
✔ Gezamenlijk in documenten werken
✔ En ook niet onbelangrijk: werken met Teams is gewoon leuk

Office 365 - Microsoft Teams

Groothandel effectiever werken

Slimmer vergaderen

Heeft u nog veel fysieke vergaderingen? En worden deze nog weleens verplaatst omdat iemand in de file staat? Met de Moderne Werkplek vergadert u waar en wanneer u wilt. Vanuit Microsoft Teams kunt u vergaderingen organiseren en actief deelnemen, inclusief beeld en geluid.

✔ Laat uw collega’s altijd en overal deelnemen aan vergaderingen
✔ Gebruik beeldbellen en pas de achtergrond aan
✔ Neem vergaderingen op en houd direct notulen bij

Slimmer vergaderen - beeld vergaderen

Veilig in de cloud

De Microsoft 365 licenties bieden u veel beveiligingsfunctionaliteiten. De functionaliteiten die een MKB-bedrijf in de basis zou moeten hebben (meer mag natuurlijk altijd), richten wij voor u in.

✔ Veilig e-mails versturen en ontvangen
✔ Beveilig de bedrijfsgegevens op de mobiele apparaten van alle collega’s
✔ Security awareness trainingen voor bewust en alert personeel
✔ Beveiligingsbeleid, wat bijvoorbeeld te doen bij brand

Groothandel veilig in de cloud

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Office 365 licenties kunt u overal kopen, maar de software is pas echt waardevol als deze wordt gebruikt en goed wordt gebruikt. Alles valt of staat bij, zoals we dat zo mooi noemen, adoptie. We helpen u draagvlak te creëren en ervoor te zorgen dat iedereen productief en enthousiast blijft.

✔ Workshops en trainingen zodat de software goed wordt gebruikt
✔ Gamification platform
✔ Maandelijks webinar boordevol handige tips
✔ Toegang tot videoportal met 1000+ Nederlandse how to video’s

Software goed gebruiken - meer werkplezier en efficiency

De Moderne Werkplek voor uw groothandel in 5 stappen

Moderne Werkplek stappenplan

1. Werkplek Check

Met onze unieke Werkplek Check onderzoeken we wat de huidige werkwijzes zijn. Het geeft u inzicht waar uw medewerkers veel tijd mee kwijt zijn en wat zij ervaren als de grootste knelpunten in hun dagelijks werk.

2. Advies

Naar aanleiding van de Werkplek Check krijgt u een advies op maat. Hiermee krijgt u inzichtelijk hoe efficiënt er binnen uw bedrijf wordt gewerkt, maar vooral hoe er productiever gewerkt kan worden door gebruik te maken van de juiste software. Uiteraard nemen we hierin ook een prijsopgave mee, zodat u weet hoeveel u kunt besparen door over te stappen.

3. Technische implementatie

De WSB Moderne Werkplek draait vooral om efficiënter en plezieriger werken, maar dat kan niet zonder de juiste techniek. De techniek moet geïmplementeerd worden. Dit doen we op een moment dat u daar niet of nauwelijks hinder van ondervindt.

4. Adoptie

Misschien wel de belangrijkste stap naar uw Moderne Werkplek: adoptie. Er kan nog zo’n mooie en goede omgeving worden geïmplementeerd, maar als de gebruikers het niet goed of gewoon helemaal niet gebruiken is het een gedrocht. U kunt alleen van alle voordelen profiteren als u en uw collega’s de software ook echt gaan gebruiken én goed gaan gebruiken. Door middel van workshops, trainingen, handleidingen en een platform met meer dan 1.000 NL-instructievideo’s leren uw medewerkers hoe ze de applicaties het beste kunnen gebruiken.

5. Support

Na implementatie zorgen dat we uw omgeving “in de lucht blijft”. We voorkomen storingen en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan lossen we die zo snel en spoedig mogelijk voor u op.

Altijd en overal veilig werken. Op zowel laptop, tablet als smartphone.

Stel uw Moderne Werkplek samen