ICT advies

ICT-advies

Hoe staat uw ICT-platform ervoor op het gebied van o.a. functionaliteit, veiligheid en efficiency van bedrijfsprocessen?
Ontdek het met onze ICT-Doorkijk.

Wij kunnen uw ICT-infrastructuur ontwerpen en implementeren. En ook na de implementatie is het ICT-beheer bij ons in goede handen. Maar we helpen u graag aan de voorkant verder met een goed ICT-advies. Hiervoor hebben wij de ICT-Doorkijk ontwikkeld. De ICT-Doorkijk is uniek en geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan.

Opbouw ICT-Doorkijk

1. ICT-Scan
De ICT-Scan is een inventarisatie van de ICT-infrastructuur en de aanwezige hard- en software binnen uw netwerk, als ook de verbanden tussen de verschillende softwarepakketten.

2. Rapportage & Advies
Weergave van de huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan. Ook krijgt u een ICT-advies op basis van de bevindingen en aanvullende wensen en eisen vanuit uw organisatie.

Wat levert het u op?

Met de ICT-Doorkijk krijgt u het beste ICT-advies. Op objectieve wijze wordt vastgesteld in hoeverre uw huidige ICT-omgeving aansluit op de bestaande werkzaamheden met bijbehorende processen.

Maar we kijken ook naar de toekomst. U krijgt voortschrijdend inzicht in de ontwikkeling van de gewenste functionaliteiten, processen en procedures. En in de opbouw van uw kosten voor de inrichting en het beheer van uw ICT-platform voor de komende 3 tot 5 jaar.

Duur:
Afhankelijk van meerdere factoren zoals de complexiteit van uw ICT-omgeving, maar u ontvangt na circa 3 weken na de start het document met de rapportage en het ICT-advies.

ICT advies

De ICT-Doorkijk geeft uw organisatie inzicht in:

– De ontwikkeling van de gewenste bedrijfsbrede functionaliteiten, processen en procedures
– Ontwerp voor een toekomstvast ICT-platform
– Toekomstige investeringsuitgaven en operationele kosten
– Voor een periode van 3 tot 5 jaar

Weten hoe uw organisatie ervoor staat?

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk en de (eventuele) kosten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.