ICT-Doorkijk:
Health check van uw ICT

Hoe staat uw ICT-platform ervoor op het gebied van o.a. functionaliteit, veiligheid en efficiency van bedrijfsprocessen?

ICT advies met de ICT-Doorkijk

Wij kunnen uw ICT-infrastructuur ontwerpen en implementeren. En ook na de implementatie is het IT-beheer bij ons in goede handen. Maar we helpen u graag aan de voorkant verder met een goed ICT-advies. Hiervoor hebben wij de ICT-Doorkijk ontwikkeld. De ICT-Doorkijk is uniek en geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan.

Opbouw ICT-Doorkijk

1. ICT-Scan
Inventarisatie van de ICT-infrastructuur en de aanwezige hard- en software binnen uw netwerk, als ook de verbanden tussen de verschillende softwarepakketten.

2. Rapportage
Weergave van de huidige ICT-omgeving en een analyse hiervan.

3. Aanbeveling
Adviesvoorstel op basis van de bevindingen en aanvullende wensen en eisen vanuit uw organisatie.

Wat levert het u op?

Met de ICT-Doorkijk krijgt u het beste ICT-advies. Op objectieve wijze wordt vastgesteld in hoeverre uw huidige ICT-omgeving aansluit op de bestaande werkzaamheden met bijbehorende processen.

Maar we kijken ook naar de toekomst. U krijgt voortschrijdend inzicht in de ontwikkeling van de gewenste functionaliteiten, processen en procedures. En in de opbouw van uw kosten voor de inrichting en het beheer van uw ICT-platform voor de komende 3 tot 5 jaar.

Duur:
Afhankelijk van meerdere factoren zoals de complexiteit van uw ICT-omgeving, maar u ontvangt na circa 3 weken na de start het document met de rapportage en de aanbeveling.

De ICT-Doorkijk geeft uw organisatie inzicht in:

– De ontwikkeling van de gewenste bedrijfsbrede functionaliteiten, processen en procedures
– Ontwerp voor een toekomstvast ICT-platform
– Toekomstige investeringsuitgaven en operationele kosten
– Voor een periode van 3 tot 5 jaar

Weten hoe uw organisatie ervoor staat?

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk en de (eventuele) kosten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitgelichte case

Oversluizen Thermal Engineering

Oversluizen zocht een IT-partner die het grote geheel wilde doen en waarbij men zelf het eigen beheer kon blijven doen. Die flexibiliteit…

Bekijk de case
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security