ICT Beheer & Support

WSB als ICT-afdeling binnen uw bedrijf

Dat scheelt een hoop zorgen. En kosten.

ICT-Beheer & Support

Net als een machine of een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Maar een eigen IT-afdeling of IT-specialist brengt vaak hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

Tal van klanten hebben de bewaking en het beheer van hun ICT-omgeving bij ons neergelegd. Wij controleren hun netwerken dagelijks proactief op tal van punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups, beveiliging, etc. Hiermee nemen wij hen zorgen uit handen en voorkomen we storingen.

Problemen lossen we op, maar we streven er altijd naar om problemen te voorkomen.

Voordelen

  • Kostenbesparing: geen loonkosten eigen IT-beheerder(s)
  • Geen zorgen over back-ups, updates, beveiliging, antivirus, etcetera
  • 24-uurs monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving
  • Opgeleide supportdesk voor al uw vragen
  • Betalen naar gebruik: per server/werkplek per maand
  • Maandelijkse rapportage van performance van de systemen

Mobiel werken op laptop

Hoe werkt het?

Uw netwerk wordt continu gemonitord. Zo worden problemen snel en vroegtijdig onderkend. Zelfs problemen – zoals uitval van een harde schijf – worden voordat het probleem er daadwerkelijk is, gesignaleerd en opgepakt. Zo kan het zijn dat er al een monteur zich bij u meldt voordat het probleem zich daadwerkelijk heeft voorgedaan. Maar ook de noodzakelijke updates worden uitgevoerd op een zo’n gunstig mogelijk tijdstip voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele niet productieve uren van uw werknemers.

Brons, zilver, goud

Voor het beheer en de support van onze diensten kunt u kiezen uit een drietal varianten met verschillende Service Level Agreements (SLA): brons, zilver, goud. Zo kunt u bijvoorbeeld Beheer & Support afnemen voor alleen de bewaking van uw omgeving waarbij u zelf uw servers beheert en uw gebruikers ondersteunt tot de variant waarbij we u zowel de bewaking als beheer en ondersteuning voor uw complete ICT-omgeving uit handen nemen.

U bent bij alle drie de varianten verzekerd van garanties en kwaliteit. Bovendien bent u flexibel, want alle drie de vormen zijn maandelijks op- of af te schalen.

Wilt u uw ICT Beheer ook uit handen geven?

We begrijpen dat u graag eerst meer informatie wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT Beheerdiensten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitgelichte case

Hoek en Blok

Door het stabiele ICT-systeem kunnen klanten van Hoek en Blok altijd geholpen worden. Hierdoor is er geen urenverlies en tevens zorgt het…

Bekijk de case
Referentie Hoek en Blok - kantoor Sliedrecht
Uitgelichte case

Blokland Bouwpartners

Blokland Bouwpartners stapte over naar de cloud. Hierdoor is het werk makkelijk geworden en kunnen zij de klant beter bedienen.

Bekijk de case
Referentie Blokland Bouwpartners
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security