ICT die u verder helpt

Succesvol zijn. Effectief en veilig (samen)werken. En totaal geen zorgen meer over uw ICT.

Uw Succes

Wij leveren ICT-oplossingen die het moderne werken ondersteunen, zodat u en uw collega’s prettig en efficiënt kunnen (samen)werken.

Zonder gedoe en zorgen over de techniek en veiligheid van uw ICT-systemen.

ICT-oplossingen

We helpen u als MKB-bedrijf efficiënter en veiliger werken. Dit doen we met Cloud diensten, ICT-oplossingen en Security diensten op basis van Microsoft technologie. In combinatie met de ERP-software Microsoft Dynamics NAV en de CRM-software Microsoft Dynamics 365 bieden wij u een unieke totaaloplossing waarmee al uw bedrijfsprocessen worden ondersteund.

1. Cloud diensten

Uw werkplekken overal en altijd en op ieder apparaat (PC, laptop, tablet en smartphone) beschikbaar voor een vast bedrag per maand. Profiteer u al van werken in de cloud?

2. ICT Solutions

Advisering, implementatie en beheer van uw ICT-infrastructuur, Internetverbindingen en Telefoniesystemen. Ontdek hoe u ICT ook voor uw bedrijf kunt laten werken.

3. Cyber Security

Bescherming van uw netwerk tegen gevaren van buitenaf én binnenuit. Is uw bedrijf goed beschermd tegen cybercriminelen?

4. ERP & CRM

Unieke branchegerichte ERP-software voor volledige controle over uw bedrijfsprocessen en CRM-software waarmee u al uw klantcontacten centraal kunt vastleggen en onderhouden. Ontdek alle ERP & CRM software.

6 redenen waarom bedrijven voor de ICT-Services van WSB Solutions kiezen

  • Geen zorgen meer over uw ICT
  • Totaalleverancier voor het MKB
  • Uitsluitend A-merken
  • Moderne ICT, maar alleen met bewezen ICT-Services
  • Oog voor kwaliteit én kosten
  • Snelle hulp als er toch iets is

Alleen solide en bewezen ICT-oplossingen

Voor ieder bedrijf in het MKB een feilloos werkende ICT-omgeving. Dat is ons streven. Graag gaan we samen met u op zoek naar ICT-oplossingen die u helpen kosten besparen en bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat doen we samen, dat is teamwork. U heeft wensen, maar ongetwijfeld ook vragen. Wij adviseren u graag en u krijgt bij ons altijd solide, goed doordachte ICT-Services die zich hebben bewezen en bij uw MKB-bedrijf passen.

ICT-oplossingen om efficiënter te werken

Benieuwd hoe uw ICT er voor staat en wat beter kan?

Dat kan met onze unieke ICT-Doorkijk. De ICT-Doorkijk geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse wat er moet gebeuren om te zorgen dat uw organisatie klaar is voor de toekomst. Dat alles in begrijpelijke taal.

Maar we begrijpen dat u hier graag eerst meer informatie over wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security