ICT-oplossing - ICT die u verder helpt

ICT-oplossingen die u verder helpen

Moderne Werkplek

De veilige online werkplek voor het MKB
Naar Moderne Werkplek

Cloud Infrastructuur

Profiteer ook van werken in de cloud
Naar Cloud Infrastructuur

Bedrijfsapplicaties

Software die u helpt productiever en fijner (samen) te werken
Naar Bedrijfsapplicaties

Beveiliging

Bescherm uw bedrijf tegen cybercriminelen
Naar Beveiliging

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en onze afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter. Binnen uw bedrijf is een goed ingerichte ICT-omgeving dan ook onmisbaar. Als MKB-bedrijf is het belangrijk dat u efficiënt én veilig kunt werken met de juiste ICT-oplossingen. Dit scheelt u een hoop zorgen en gedoe.

ICT moet gewoon werken, maar ook voor u werken. Het moet het werken makkelijker maken, veiliger en natuurlijk efficiënter. Wij helpen u met een compleet pakket ICT-oplossingen (veelal op basis van Microsoft technologie) zodat u en uw collega’s prettig kunnen werken, zonder gedoe en zorgen over de techniek en veiligheid van uw ICT-systemen.

Ook bieden wij de ERP-software Microsoft Dynamics NAV en de (CRM-)software Microsoft Dynamics 365 waarmee al uw bedrijfsprocessen worden ondersteund. Dit is niet uniek, maar wel een combinatie die u niet veel tegenkomt. We noemen ons dan ook “totaalleverancier”, maar natuurlijk bent u ook welkom voor het gedeeltelijk uitbesteden van uw ICT.

ICT-oplossingen om efficiënter te werken

Onze ICT-oplossingen in maximaal 2 regels

1. Moderne Werkplek

Een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Ontdek alle voordelen van de WSB Moderne Werkplek >>

2. Cloud diensten

Uw werkplekken overal en altijd en op ieder apparaat (PC, laptop, tablet en smartphone) beschikbaar voor een vast bedrag per maand. Profiteer u al van werken in de cloud?

3. ERP

Unieke branchegerichte ERP-software voor volledige controle over uw bedrijfsprocessen.

4. Cyber Security

Bescherming van uw netwerk tegen gevaren van buitenaf én binnenuit. Is uw bedrijf goed beschermd tegen cybercriminelen?

5. CRM

Dynamics 365 for Sales: CRM-software waarmee u al uw klantcontacten centraal kunt vastleggen en onderhouden.

6. Telecom

Zakelijk bellen via internet heeft vele voordelen: het is goedkoper en u krijgt er ook nog eens veel meer voor. Meer over bellen via internet (VoIP) voor uw bedrijf >>

7. ICT Beheer & Support

Bewaking en beheer van uw ICT-omgeving. Zie het alsof WSB de ICT-afdeling binnen uw bedrijf wordt. Maar dan zonder al het gedoe en tegen lagere kosten.

Alleen solide en bewezen ICT-oplossingen

Voor ieder bedrijf in het MKB een feilloos werkende ICT-omgeving. Dat is ons streven. Graag gaan we samen met u op zoek naar ICT-oplossingen die u helpen kosten besparen en bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat doen we samen, dat is teamwork. U heeft wensen, maar ongetwijfeld ook vragen. Wij adviseren u graag en u krijgt bij ons altijd solide, goed doordachte ICT-Services die zich hebben bewezen en bij uw MKB-bedrijf passen.

6 redenen waarom bedrijven voor de ICT-Services van WSB Solutions kiezen

  • Geen zorgen meer over ICT
  • Totaalleverancier voor het MKB: one-stop-shop
  • Uitsluitend A-merken
  • Moderne ICT, maar alleen met bewezen ICT-oplossingen
  • Oog voor kwaliteit én kosten
  • Snelle hulp als er toch iets is