ICT Solutions

ICT die u helpt bij het succes van
uw organisatie

We helpen MKB-bedrijven te groeien door ICT voor u te laten werken.

ICT Solutions

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en het inrichten en beheren van uw ICT-infrastructuur wordt steeds complexer. Tegelijkertijd wordt onze afhankelijkheid van ICT steeds groter. Een betrouwbare, veilige en goed ingerichte ICT-omgeving is dan ook onmisbaar.

Een ICT-infrastructuur die bijdraagt aan het succes van uw organisatie

Naar aanleiding van uw wensen en bedrijfsprocessen krijgt u een passende oplossing; variërend van een “traditionele” ICT-omgeving op locatie tot een gevirtualiseerde serveroplossing in de cloud of een mengvorm (hybride) van deze twee. We richten uw ICT- en Telecomomgeving zo in dat het perfect past bij uw bedrijf en verzorgen de implementatie en het beheer. Dit scheelt u een hoop zorgen en gedoe.

ICT Solutions - verbindingen

Een goede back-up voor een veilig gevoel

Ook op het gebied van back-ups hebben we altijd een oplossing die past bij uw organisatie. Of het nou via de traditionele tapes gaat, of via online back-ups. Ook helpen we u graag met zogenaamde disaster recovery oplossingen, waarbij uw werknemers in geval van een calamiteit (bijvoorbeeld stroomuitval of erger: brand) binnen enkele momenten weer verder kunnen waar ze gebleven waren.

Outsourcen: minder zorgen en gedoe

Net als een machine of een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Maar een eigen IT-afdeling of IT-specialist brengt vaak hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

Al meer dan 250 klanten hebben de bewaking en het beheer van hun ICT-omgeving bij ons neergelegd. Wij controleren hun systemen dagelijks proactief op tal van punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups, beveiliging, etc. Hiermee nemen wij hen zorgen uit handen en voorkomen we storingen.

ICT Solutions - Telecom

Zakelijk bellen via het internet

Tegenwoordig belt bijna ieder bedrijf, groot of klein, via het internet. Logisch, want dat is goedkoper en u krijgt veel waar voor uw geld. Bellen via het internet wordt vaak VoIP of HIP (Hosted VoIP) genoemd: bellen via een telefooncentrale die niet (meer) bij u op locatie staat, maar in de cloud in een goed beveiligd datacenter. Of beter gezegd: in goed beveiligde datacenters, want bij ons zijn deze dubbel uitgevoerd op verschillende locaties zodat u altijd bereikbaar bent, ook bij een eventuele storing in een van de datacenters. Hierdoor ontstaat een hoge beschikbaarheid van het telefoonverkeer en is uw bedrijf optimaal bereikbaar. Hierin bieden wij de hoogste garanties. En doordat de centrale in de cloud staat kunt u er overal gebruik van maken.

Internetverbinding: snel en stabiel

Naast ICT Solutions als telefonie, een perfect werkende ICT-infrastructuur, een betrouwbaar netwerk, hardware, printers en software helpen we u ook met goede (internet)verbindingen. Deze zijn tegenwoordig essentieel voor uw bedrijfsvoering en moeten snel en stabiel zijn. We nemen u dit graag uit handen. ICT moet geen last zijn, maar een middel dat u ondersteunt in uw werk.

Onze aanpak

Onze ICT Dienstverlening kan op verschillende manieren worden ingericht. Om uiteindelijk, tot op detailniveau, een goed advies te kunnen geven, gaan wij graag eerst met u in gesprek. In dit gesprek zullen wij uw eisen en wensen bespreken. Aansluitend zal een van onze specialisten een scan uitvoeren om uw organisatie in kaart te brengen. Welke hard- en software is aanwezig, wat is de staat en leeftijd hiervan, welke onderhoudscontracten zijn er momenteel op de hardware etc. De resultaten van deze scan zijn de basis van ons advies en een passende offerte die optimaal is afgestemd op uw organisatie.

Wilt u weten hoe uw organisatie er voor staat?

Dat kan met onze unieke ICT-Doorkijk. De ICT-Doorkijk geeft inzicht in uw huidige ICT-omgeving en een analyse daarvan.

Maar we begrijpen dat u hier graag eerst meer informatie over wilt hebben. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met u op voor een korte uitleg over onze ICT-Doorkijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgelichte case

Hoek en Blok

Door het stabiele ICT-systeem kunnen klanten van Hoek en Blok altijd geholpen worden. Hierdoor is er geen urenverlies en tevens zorgt het…

Bekijk de case
Referentie Hoek en Blok - kantoor Sliedrecht
Uitgelichte case

GS-Hydro Benelux

Tijdens de verhuizing heeft GS-Hydro Benelux hun IT en Telefonie herzien. Dat resulteerde in een flinke kostenbesparing van bijna 50%.

Bekijk de case
Referentie GS-Hydro - werk in uitvoering
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security