Mensen aan het werk in werkplaats

ICT voor industriebedrijven

Laat u technologie al (optimaal) voor u werken?

Beter werken in de industrie

Hoe effectief wordt er binnen uw organisatie gewerkt? Is alles optimaal geautomatiseerd, of moet nog veel met de hand worden ingevoerd? En hoe veilig is uw IT-infrastructuur?

Belangrijke vragen voor uw bedrijf. Een goede IT-partner helpt u efficiënter te zijn, geeft uw technologie een boost en laat zien hoe u veiliger kunt werken. Het moderne werken zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Lees hieronder verder over alle voordelen van WSB als uw IT-partner.

 

Man aan het werk in fabriek

Tevreden klanten


MODERNE
WERKPLEK


Profiteer van een werkplek die altijd up-to-date en veilig is met onze Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365.


BEDRIJFS-
SOFTWARE


Bouw uw eigen apps, automatiseer werkstromen en maak de beste rapportages met Microsoft Power Platform


CLOUD INFRASTRUCTUUR

Moderniseer uw bedrijf en migreer de bedrijfsinfrastructuur naar Microsoft Azure voor ultieme stabiliteit en flexibiliteit.

Moderne Werkplek

U herkent het misschien wel, meerdere versies van documenten die over en weer gemaild worden en waarvan niemand weet wat de laatste is, overvolle mailboxen en geannuleerde vergaderingen omdat iemand in de file staat.

En hoe zit het eigenlijk met uw IT-beveiliging? E-mailt u wel veilig en hoe voorkomt u dat uw collega’s per ongeluk op een verkeerde e-mail-link klikken? De gevolgen daarvan kunnen aardig in de papieren lopen.

Speciaal voor mkb-bedrijven hebben we een Moderne Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

>> Moderne Werkplek

Bedrijfssoftware

Op het gebied van IT is de afgelopen jaren enorm geïnnoveerd. Mogelijkheden die voorheen alleen voor grote bedrijven (lees: bedrijven met grote budgetten) zijn nu ook betaalbaar voor mkb-bedrijven met beperktere budgetten. U kunt hier uw voordeel mee doen en uw concurrentiepositie vergroten, door bedrijfsprocessen te ondersteunen met nieuwe applicaties.

U kunt makkelijk alle data in uw organisatie analyseren en visualiseren met Microsoft Power Platform. Ook kunt u hierin apps bouwen voor uw bedrijf en werkstromen automatiseren waar nodig.

>> Bedrijfssoftware

Cloud Infrastructuur

Investeren in nieuwe servers kan een grote investering zijn, maar ook nodig wanneer uw bedrijf de huidige IT-omgeving ontgroeid. Een alternatief is overstappen naar de cloud. Dit is vaak kostenbesparend en bovendien veel flexibeler. De dataopslag in de cloud kan meegroeien met het bedrijf, of juist inkrimpen wanneer dat nodig is.

Door de IT-infrastructuur naar de cloud te verhuizen, kunt u overal werken en in contact blijven met het bedrijf. Doordat medewerkers vanaf elk apparaat toegang hebben tot bedrijfsbestanden, kunnen ze gegevens direct vanaf de werkvloer invoeren of aanpassen.

Ontdek alle voordelen van een infrastructuur in de cloud.

>> Cloud diensten

In 5 stappen naar een succesvol(ler) industriebedrijf

Stappenplan ERP Groothandel

1. Doorkijk

In de doorkijk analyseren we kort de huidige IT-omgeving en de behoeften en knelpunten vanuit business en IT-oogpunt, om zo tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

2. Advies

Samen gaan we dieper in op de visie en de exacte behoeften, vanuit business en IT- perspectief en ontwikkelen we een gedetailleerde roadmap.

3. Implementatie

Wij zorgen voor de technische realisatie van de oplossing: migratie, implementatie en integratie van Microsoft 365, Dynamics 365 en/of Azure infrastructuur.

4. Adoptie

Een effectieve implementatie is voor ons cruciaal; hierbij zorgen we ervoor dat alle gebruikers de complete oplossing niet alleen kunnen gebruiken, maar vooral goed gebruiken.

5. Beheer

We beheren, monitoren, en ondersteunen de nieuwe oplossing continu om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt en jij je volledig kunt focussen op de business.

Waarom WSB

Totaalleverancier voor de industrie
in het MKB

Gecertificeerd
Gold partner
van Microsoft

Ervaren team
van 65
ICT-specialisten

550+
tevreden
MKB-bedrijven