Dynamics 365 - CRM software en meer
CRM

Snel aan de slag met Jumpstart

U wilt graag profiteren van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365, maar bent u bang dat de inrichting van een softwarepakket met zoveel mogelijkheden een te grote investering voor u is? Dan is JumpStart iets voor u!

Een CRM-systeem binnen 1 dag. Kan dat?

Dankzij onze implementatie met JumpStart komen de krachtige mogelijkheden van Dynamics 365 binnen het bereik van het MKB. Met JumpStart kunt u binnen 1 dag operationeel zijn. Dus geen lang consultancytraject waar u veel tijd en geld in moet investeren. Wel een eenvoudige basisinrichting die toch volledig is afgestemd op uw bedrijf.

Hoe werkt dat dan?

De JumpStart-implementatie bestaat uit het doorlopen van een vragenlijst over uw verkoopprocessen en uw team. Dit kost slechts twee uur. Op basis van de antwoorden wordt uw Dynamics 365 omgeving vervolgens automatisch ingericht.

Voor het invoeren van de belangrijkste gegevens, zoals klanten en contactpersonen, leveren wij Excel importsjablonen. Door hier de gegevens in te voeren, of in te kopiëren, kunt u deze gegevens snel in Dynamics 365 importeren.

Zo simpel is het eigenlijk.

JumpStart - CRM snel en betaalbaarMet JumpStart wordt CRM betaalbaar. En snel te implementeren. Zonder poespas.

Zo heeft u in zeer korte tijd een betaalbare, op uw bedrijfsvoering aangepaste Dynamics 365 omgeving waar u direct mee aan de slag kunt. Zonder onnodige opties en knoppen, waardoor het ook nog eens heel eenvoudig in gebruik is.

En wilt u later meer of toch bepaalde schermen of processen aanpassen, dan kan dat. Dynamics 365 is zeer flexibel, altijd weer aan te passen of uit te breiden.

Direct aan de slag

Wilt u weten of Microsoft Dynamics for Sales met JumpStart iets voor uw organisatie is? Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak. Niet om langs te komen dus – al doen we dat natuurlijk ook graag ? maar voor een korte online demo.

Zo kunt u rustig van achter uw pc kijken of het wat voor u is. Geheel vrijblijvend en zonder een grote tijdsinvestering.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.