Wat is Exchange?

Microsoft Exchange is een mailserver van Microsoft. Met Exchange Online wordt uw e-mail niet meer op een server bij u op locatie gehost, maar op Exchange-servers in de datacenters van Microsoft.

De data (e-mail, agenda-afspraken, contactpersonen en taken) bevindt zich in de cloud. Hierdoor heeft u overal toegang tot uw actuele gegevens. En op ieder apparaat: op uw pc, Mac, tablet en telefoon (zowel Android, iOS als Windows). Wat u ook doet op welk apparaat, alles wordt continu met elkaar gesynchroniseerd.