OneNote workshop

‘OneNote: uw digitaal notitieblok’

Schrijft u uw aantekeningen netjes in een notitieblok? Niks mis mee, maar hoeveel notitieblokken heeft u eigenlijk? En weet u nog in welke notitieblok u welke aantekeningen heeft gezet, als u ze niet kwijt bent geraakt inmiddels? Donderdag 22 november geven we een sessie over de oplossing voor dit probleem: OneNote. Zorg dat u erbij bent als dit u bekend voorkomt.

Wat is OneNote?

OneNote was een onderdeel van Microsoft Office, maar is nu ook gratis te downloaden. Dus of u nu Office 365 gebruiker bent of niet, u kunt met OneNote aan de slag. U kunt er alles in kwijt: notities, aantekeningen, koppelingen, foto’s en zelfs geluidsopnamen. Allemaal op 1 plek en zelfs gekoppeld aan bestaande documenten, Outlook afspraken of taken.

Zie OneNote als uw digitale notitieblok. Zo bent u uw notities nooit kwijt en heeft u ze altijd bij de hand, want de applicatie is te gebruiken op alle apparaten (iOS, Android, Windows).

Tijdens deze sessie ontdekt u:

✔ Wat OneNote is en welke rol het heeft binnen Office 365
✔ Hoe OneNote het werken makkelijker maakt
✔ Hoe je notities aanmaakt, ordent en deelt met collega’s of externen
✔ Hoe OneNote helpt effectiever te vergaderen (notulen, agenda)
✔ Wat extra tips & tricks die de meeste gebruikers niet weten

Inschrijven

Wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is met OneNote en hoe het uw leven een stukje makkelijker kan maken? Schrijf u dan in voor onze (gratis) lunchsessie ‘OneNote: uw digitaal notitieblok’. Naast een lekkere lunch krijgt u alle ins & outs te zien van OneNote. En we beloven: u zult toepassingen zien die u niet voor mogelijk had gehouden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.