MGB Trade

FINANCIEEL & BEHEER

Uw gehele boekhouding geïntegreerd binnen uw ERP met alle bijkomende voordelen!

Het resultaat van uw organisatie wordt traditioneel voor een groot gedeelte bepaald door het weer en de seizoenen. Het is althans een belangrijke factor waar u en wij geen invloed op hebben. Wel kunnen we u met de module Motoren & Generatoren controle bieden door uw bedrijfsprocessen optimaal en effectief in te richten en te ondersteunen en u inzicht en grip geven op uw organisatie. Wanneer ook in het seizoen uw posities bijgewerkt zijn en u beschikt over realtime rapportages en cijfers, weet u waar u staat en kunt u waar mogelijk pro-actief de onderneming sturen ipv pas (ver) na het seizoen aan het einde van het jaar te moeten afwachten hoe uw jaar is geweest. Uw gevoel wordt gestaafd of gecorrigeerd met feiten.

ERP Software Tech Trade - Financien Beheer

Wilt u weten of de module Motoren & Generatoren iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en Ingeborg neemt binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doet ze dat natuurlijk ook graag ? – maar voor een korte telefonische kennismaking.

Ingeborg Heystek
Adviseur ERP & CRM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

FUNCTIONALITEITEN T.B.V. UW BOEKHOUDING

Financiële boekhouding

Uw gehele boekhouding geïntegreerd (onbeperkte administraties) binnen uw ERP. Van digitaal factureren, telebankieren, BTW aangiftes, kredietlimietcontroles, batchgewijs boeken, en verzamelfacturatie tot uitgebreide rapportagemogelijkheden binnen NAV en in combinatie met de geavanceerde rapportagetool PowerBI. Met deze tool genereert u niet alleen rapportages op de Dynamics en O365 producten (waaronder oa Teams, Dynamics 365 for Sales en Sharepoint), maar ook op andere databronnen zoals social media. Ontdek de grote voordelen van realtime informatie.

Managementinformatie

Een dashboard met KPIs die voor uw rol of functie belangrijk zijn. U heeft de mogelijkheid om binnen NAV MGB TRADE zelf eenvoudig rapportages te bouwen en op te nemen op uw dashboard. Hierdoor heeft u op ieder moment real-time inzicht in uw prestaties. Het is niet voor niets een echt Microsoft product: natuurlijk integreert het met oplossingen als koppelingen met Excel en PowerBI.
 
 
 

IntraStat/ICP aangifte

Handel wordt steeds internationaler. Meer en meer organisaties hebben te maken met de Intrastat en/of ICP aangifte. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Vanuit de module Motoren & Generatoren genereert u eenvoudig uw aangiftes die u naar het CBS en de belastingdienst kunt verzenden!

 

Toeslagen berekenen (o.a. transport en grondstoffen)

Heeft u te maken met toeslagen op artikelen of orders voor bijvoorbeeld grondstoffen, zoals een kopertoeslag? Of bijvoorbeeld een transport toeslag. Wellicht wilt u de douanekosten opnemen in de kostprijs van goederen? Met de functionaliteit van de toeslagen houdt u de marges zuiver en heeft u inzichtelijk hoe de kosten van uw goederen zijn opgebouwd.

Cashflow

De kosten gaan voor de baten. Vaak moet er voor productontwikkeling veel voorgefinancierd worden. Daarom is scherp inzicht in uw cashflow van levensbelang. Met de module Motoren & Generatoren kunt u verschillende scenario’s laten doorrekenen waarbij het systeem al uw toekomstige uitgaven en opbrengsten mee kan nemen in de berekening. Hierbij kan ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld openstaande orders, vaste activa, projecten en banksaldo, maar kunt u ook zelf kosten en opbrengsten opvoeren in de scenario’s. Wordt het allemaal wat ingewikkeld? Cortana (de AI van Microsoft) helpt u graag data te voorspellen!

Onze pakketten

 

Gratis E-book

Speciaal voor u hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg. De columns bieden u praktische oplossingen voor veel voorkomende valkuilen bij de selectie van ERP-systemen.

Download E-book