MGB TRADE

PROJECTEN

Elk project onder controle

U assembleert projectmatig? Geen probleem. WSB heeft inkoop, voorraad, assemblage/productie volledig geïntegreerd met uw projecten administratie. Zo heeft u de beschikking over betalingsschema’s, voor- en nacalculatie, projectsjablonen, projectplanning, project offertes en orders.

ERP Software Tech Trade - Projecten

 

FUNCTIONALITEITEN T.B.V. PROJECTEN

Betalingsschema’s

Bij veel projecten geldt een termijnfacturatie als bijvoorbeeld: 30% bij opdracht, 60% bij aanvang en 10% bij oplevering. In het project kunt u dit facturatieschema vastleggen en eenvoudig de juiste facturen genereren.


Voorcalculatie/nacalculatie

Wanneer u projecten uitvoert, heeft u te maken met werkvoorbereiding die de kosten van een project calculeren. Door u voorcalculatie vanuit NAV vast leggen houdt u gedurende de volledige looptijd van het project een vinger aan de pols en kunt u bijsturen wanneer nodig.

Ook na afsluiting van het project kunt u door middel van de nacalculatie overzichten analyseren waar de plussen en minnen in het project hebben gezeten.

Projectsjablonen

U heeft terugkerende vergelijkbare projecten? Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van Sjablonen. Natuurlijk kunt u na selectie van een sjabloon voor een bepaald project, deze vervolgens aanpassen.

U heeft een project opgesteld en wilt deze opzet gebruiken voor vervolg trajecten? Geen probleem met NAV maakt u er in een handomdraai een sjabloon van.

Projectplanning

In NAV kunt u gestructureerd uw projecten bij bijbehorende projecttaken en mijlpalen plannen. Daarbij is het van belang goed inzicht te behouden. Schuift er iets in uw project, bijvoorbeeld doordat uw inkoop vertraagd is, dan heeft dat direct gevolg voor onderliggende taken en is dat direct inzichtelijk. De basis planning biedt zo reeds veel grip en controle. Heeft u dusdanig veel projecten, complexiteit/ of bent u grafisch ingesteld, dan kunt u ook gebruik maken van de standaard optionele module voor grafische projectplanning .
 

Uitgelichte case

Brinkmann & Niemeijer Motoren

De speciaal voor de motorenbranche ontwikkelde modules helpt Brinkmann & Niemeijer Motoren met een uitgebalanceerde voorraadpositie.

Bekijk de case
Brinkmann Niemeijer pand Twello

Project offertes en orders

Tekst


Onze pakketten

Abonnementen Tech Trade

 

Wilt u weten of MGB TRADE iets voor uw organisatie is?

Maar heeft u geen zin om gelijk een consultant over de vloer te hebben? Vul dan hiernaast de 3 velden in en Ingeborg neemt binnen 24 uur contact met u op. Niet per se om gelijk langs te komen – al doet ze dat natuurlijk ook graag 🙂 – maar voor een korte telefonische kennismaking.

Ingeborg Heystek
Adviseur ERP & CRM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis E-book

Speciaal voor u hebben we dit boekje samengesteld met vijf columns van onafhankelijk ERP-expert Guus Krabbenborg. De columns bieden u praktische oplossingen voor veel voorkomende valkuilen bij de selectie van ERP-systemen.

Download E-book

E-book ERP pakket selecteren download