Microsoft 365 Back up

Verzekerd van volledige back-ups met WSB Microsoft 365 Back-up

Microsoft 365 Back-Up

Het Microsoft 365 platform (voorheen Office 365) heeft opties voor het voorkomen van dataverlies, zoals een prullenbakoptie. Dit kan een vals gevoel van veiligheid geven, omdat de termijn hiervan beperkt is. Ze zijn niet hetzelfde als back-ups waarmee je als organisatie controle over de data hebt en voldoet aan wetgeving.

Met WSB Microsoft 365 Back-up bent u verzekerd van volledige back-ups, zodat u gegevens kunt herstellen lang nadat deze zijn opgeschoond of verloren zijn gegaan uit Microsoft-databases.

 
Microsoft 365 Back up geeft zekerheid

Back-up
elke 4-6 uur

Bewaar en herstel
gegevens tot 7 jaar

Dataopslag in Nederland

Veiligheid &
Zekerheid

Hoe & Wat?

Veel gebruikers van Microsoft 365 gaan ervan uit dat er automatisch back-ups worden gemaakt van alle data in hun accounts, maar dat is niet zo. De infrastructuur en standaardinstellingen van Microsoft 365 zijn uitstekend voor het bewerken, delen en beveiligen van uw data. Maar de mogelijkheden voor het maken van back-ups zijn beperkt. Met de standaard instellingen heeft u geen back-up in geval van een hack of het per ongeluk verwijderen van contacten, e-mails of bestanden.

We raden u daarom aan om op frequente basis een (automatische) back-up van uw Microsoft 365-omgeving te laten maken. Met de WSB Microsoft 365 Back-Up dienst elimineert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Microsoft 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Microsoft 365 Back-up Wat is

Wat kost dat?

Kosten per maand:
1-10 users: € 3,00 per user
11-100 users: € 2,50 per user
100+ users: € 2,00 per user

Plus eenmalig € 149,- instelkosten.

Microsoft 365 Back-up kosten
Ik wil graag weten of ik een Microsoft 365 Back-Up nodig heb voor mijn bedrijf.

Laat ons weten wie u bent, en we nemen contact met u op om (vrijblijvend) te kijken of de WSB Microsoft 365 Back-Up iets is voor uw bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.