Microsoft 365 Back up

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven

Iedereen kent Office 365. Microsoft 365 is veel meer. Met Microsoft 365 krijgt u naast de Office 365 applicaties zoals Word, Excel, OneDrive, Teams etcetera, een totaalpakket met ingebouwde beveiligingsfuncties en beheert u uw ICT-omgeving vanuit één centrale plek.

Met Microsoft 365 werkt u vanuit de cloud en heeft u tegelijkertijd een goed beveiligde werkomgeving. Hierdoor krijgen werknemers op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens, vanwaar ze ook inloggen en onafhankelijk van het apparaat (pc/laptop, tablet, telefoon) waarmee ze inloggen. En met de al bekende Microsoft Office apps kunnen ze optimaal samenwerken.

Chatten, bellen,
samenwerken

Ingebouwde
beveiliging

Beheer alle apparaten
vanuit één plek

Iedereen productief,
overal en altijd

Samenwerken op de beste manier

Met Microsoft 365 creëert u een moderne werkplek voor uw gehele organisatie. Met Microsoft bijvoorbeeld kunnen uw medewerkers met elkaar chatten, (online) vergaderen, bestanden delen en zelfs tegelijk in deze bestanden werken. Data wordt opgeslagen in de cloud. De gebruiker kan zelf kiezen of hij iets op de persoonlijke opslagruimte of een gezamenlijke opslagruimte opslaat, afhankelijk van wie er toegang moeten hebben tot het document. Hierdoor wordt het makkelijk om data te delen met de juiste personen.

Microsoft 365 Back-up Wat is

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de bekende Office apps

Office 365 biedt uw mkb-bedrijf alle applicaties om samen te werken, de beste documenten te maken en bestanden op te slaan. Omdat uw bestanden veilig in de cloud zijn opgeslagen kunt u ze overal en vanaf ieder apparaat benaderen.

Teams icon       Outlook icon       Word icon       Excel icon       PowerPoint icon       OneDrive icon       SharePoint icon       OneNote icon       Planner icon       Forms icon       Power BI icon


 

Ingebouwde beveiliging

Microsoft 365 biedt diverse tools om uw data te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het centraal instellen multi factor authenticatie, hiermee wordt 99% van de identiteitsaanvallen afgeslagen. Ook helpt het u te beschermen tegen phishing- en ransomwareaanvallen doordat intelligente software continu uw links en bijlage scant. En wat dacht u van het centraal beheren van devices? Uw werknemers gebruiken zowel zakelijke als persoonlijke telefoons of tablets om toegang te krijgen tot bedrijfsdata zoals e-mail. Met Microsoft 365 kunt u voorkomen dat vertrouwelijke data niet wordt opgeslagen op onveilige persoonlijke devices of platformen en wordt gewist als een werknemer vertrekt.

Veilig thuiswerken

Beheer uw ICT-omgeving

Microsoft 365 geeft u de mogelijkheid om alle apparaten binnen uw organisatie te beheren, vanuit een centrale plek. U kunt bijvoorbeeld apparaten installeren vanuit de cloud. Handig wanneer u nieuw personeel aanneemt. Maar u kunt ook specifiek beleid per apparaat bepalen zodat u individueel kunt instellen wie tot welke data toegang moet hebben.

Ook handig: als een apparaat van een van uw medewerkers wordt gestolen, kunt u van afstand het apparaat vergrendelen of zelfs helemaal wissen.

ICT beheer uitbesteden

Maximaal resultaat en werkplezier

Microsoft 365 is de basis om slimmer te kunnen werken en productiever te zijn. Het geeft alle tools om dit mogelijk te maken. In de praktijk zien we dat veel mensen maar slechts 5 à 10 % van de functionaliteiten gebruiken. Ze halen bij lange na niet het maximale uit de software. Zonde toch? Slimmer werken is dan ook vooral een kwestie van gedragsverandering.

Maar zoals bij elke verandering heb je draagvlak nodig en iemand die je bij dit proces begeleidt. WSB Solutions heeft hier het Adoptie & Change Management programma voor ontwikkeld.

Ontdek de voordelen
Software goed gebruiken - meer werkplezier en efficiency

Microsoft 365 abonnementen

Microsoft 365 kent meerdere abonnementen. Voor mkb-bedrijven is het Microsoft 365 Business Premium abonnement de meest geschikte. Bij de andere abonnementen mis je de geavanceerdere beveiligingsopties en het apparaatbeheer en laten dat nou net de functionaliteiten zijn die het verschil maken. Dat is ook de reden dat het Business Premium abonnement standaard deel uitmaakt van onze Moderne Werplek.

Het is goed om te weten dat bepaalde beveiligingsopties standaard deel uit maken van het Microsoft 365 Business Premium abonnement, maar dat deze nog wel moeten worden ingericht. Wanneer u Business Premium aanschaft, moeten wij nog wel een paar zaken instellen om optimaal te profiteren van alle mogelijkheden. Hoeveel dat is hangt een beetje af van uw situatie en wensen. Het is nooit heel veel werk, maar houdt u daar rekening mee.

 

 

Heeft u een vraag / vragen over Microsoft 365?

Plan dan hieronder uw gratis half uur met Henko of Rick.
Pak die kans, want zij weten (bijna) alles over Microsoft 365.