Microsoft partner WSB Solutions

WSB Solutions en Microsoft: al jarenlang partners

“Empower every person and every organization on the planet
to achieve more”

WSB Solutions en Microsoft

WSB Solutions is al jarenlang partner van Microsoft. Een goede combinatie die elkaar perfect aanvult. Microsofts missie “Empower every person and every organization on the planet to achieve more” sluit naadloos aan bij onze ambitie om MKB-bedrijven te helpen succesvol te zijn. We helpen hen (met de producten van Microsoft) door efficiënter te werken en het werken gemakkelijker en handiger te maken.

Microsoft levert vele technologisch innovatieve producten en diensten. Wij zorgen dat deze succesvol worden toegepast in het MKB. Voor de Microsoft Dynamics bedrijfssoftware geldt zelfs dat we die helemaal afstemmen op specifieke branches, namelijk voor toeleveranciers van gewasbeschermingsmiddelen, de motoren- & generatorenbranche en technische groothandels.

Door uw ICT-diensten af te nemen bij WSB Solutions lift u mee op de meeste recente ontwikkelingen vanuit Microsoft welke ook nog eens zijn toegespitst op uw MKB-bedrijf. Microsoft is wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke software en diensten. Het bedrijf investeert jaarlijks 12 miljard(!) dollar in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande technologie. Daarom is de technologie van Microsoft de basis van al onze producten en diensten. Dit biedt u zekerheid, voor nu en voor in de toekomst.


Microsoft CFMD: Bewezen brancheoplossingen

CFMD (Certified For Microsoft Dynamics NAV) is de hoogst haalbare erkenning van Microsoft voor door Microsoft partners ontwikkelde brancheoplossingen in de markt. Dit betekent dat de broncode van de door ons ontwikkelde brancheoplossingen voor de GBM-branche (gewasbeschermingsmiddelen), motoren- en generatorenbranche en technische groothandels zijn gecontroleerd en goedgekeurd door Microsoft. Hiermee voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kwaliteit en de wijze van implementeren bij onze klanten.

Voor u betekent het CFMD certificaat de zekerheid dat onze brancheoplossingen de behoeften van uw specifieke branche vervullen en aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen als de oplossingen van Microsoft zelf. De oplossingen zijn toekomstbestendig en u hebt 100% zekerheid: de broncode is technisch goedgekeurd door Microsoft en, indien gewenst, beschermd via een Escrow-overeenkomst.


Toekomstgericht en zekerheid

WSB Solutions is geregistreerd Microsoft Partner en beschikt over een aantal competenties op “Gold” en “Silver” niveau. Een Gold of Silver competentie wordt toegekend wanneer je als Microsoft partner bewijst, door een combinatie van getrainde en gecertificeerde medewerkers en succesvolle klantreferenties, over de vereiste kennis en ervaring te beschikken in een bepaald vakgebied.

WSB Solutions beschikt over liefst 7 competenties die samen al onze oplossingen voor het MKB beslaan:

  • Gold Datacenter
  • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Gold Cloud Platform
  • Gold Enterprise Resource Planning
  • Silver Application Development
  • Silver Cloud Platform
  • Silver Cloud Productivity
  • Silver Collaboration and Content

Deze competenties geven aan dat wij voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kennis en ervaring. Dit geeft u de zekerheid dat wij de producten en diensten van Microsoft door en door kennen en ook bij u succesvol kunnen implementeren en ondersteunen. We hebben tevens korte lijnen binnen een enorme organisatie als Microsoft. Zo kunnen we bij eventuele calamiteiten snel schakelen. Ook denkt Microsoft met u en ons mee bij technische vraagstukken en complexe situaties.

U bent dus niet alleen verzekerd van gecertificeerd personeel vanuit WSB Solutions, maar ook van ondersteuning en advisering vanuit Microsoft.