Microsoft partner WSB Solutions

WSB Solutions en Microsoft: al jarenlang partners

“Empower every person and every organization on the planet
to achieve more”

WSB Solutions is al jarenlang partner van Microsoft. Een goede combinatie die elkaar perfect aanvult. Microsofts missie “Empower every person and every organization on the planet to achieve more” sluit naadloos aan bij onze ambitie om MKB-bedrijven te helpen succesvol te zijn. We helpen hen (met de producten van Microsoft) door efficiënter te werken en het werken gemakkelijker en handiger te maken.

Microsoft levert vele technologisch innovatieve producten en diensten. Wij zorgen dat deze succesvol worden toegepast in het MKB.

Door uw ICT-diensten af te nemen bij WSB Solutions lift u mee op de meeste recente ontwikkelingen vanuit Microsoft welke ook nog eens zijn toegespitst op uw MKB-bedrijf. Microsoft is wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke software en diensten. Het bedrijf investeert jaarlijks 12 miljard(!) dollar in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande technologie. Daarom is de technologie van Microsoft de basis van al onze producten en diensten. Dit biedt u zekerheid, voor nu en voor in de toekomst.

Toekomstgericht en zekerheid

WSB Solutions is geregistreerd Microsoft Partner. Een partnership wordt toegekend wanneer je als Microsoft partner bewijst, door een combinatie van getrainde en gecertificeerde medewerkers en succesvolle klantreferenties, over de vereiste kennis en ervaring te beschikken in een bepaald vakgebied.

Microsoft Solutions Partner - Infrastructure Azure

Microsoft Solutions Partner - Modern Work

Dit geeft aan dat wij voldoen we aan de zeer strenge eisen van Microsoft op het gebied van kennis en ervaring. Dit geeft u de zekerheid dat wij de producten en diensten van Microsoft door en door kennen en ook bij u succesvol kunnen implementeren en ondersteunen.

Hiernaast zijn wij ook CSP tier 1 partner. Dat houdt in dat wij beschikken over Microsofts Advanced Supportplan for Partners waardoor we waar nodig direct, met prioriteit, support van Microsoft hebben bij incidenten.

U bent dus niet alleen verzekerd van gecertificeerd personeel vanuit WSB Solutions, maar ook van ondersteuning en advisering vanuit Microsoft.