Dynamics 365

Dynamics 365 Business Edition: Finance & Operations

Brengt al uw bedrijfsprocessen onder in één intelligent systeem.

Dynamics 365 Business Edition: Finance & Operations

Met de Finance and Operations app van Microsoft Dynamics 365 Business Edition kunt u als MKB-er al uw bedrijfsprocessen in één intelligent systeem onderbrengen. Vanaf dag 1 kunt u beginnen met bestellen, verkopen, factureren en rapporteren. De Finance & Operations is naar verwachting eind 2017 / begin 2018 beschikbaar in Nederland.

Verbind uw bedrijfsprocessen met elkaar

Dynamics 365 brengt functionaliteit die vroeger in meerdere aparte applicaties zat, samen in één systeem waardoor al uw bedrijfsprocessen met elkaar verbonden zijn. Dit bespaart uw medewerkers veel tijd.

Neem betere beslissingen

Doordat alle functionaliteit en data in één centraal systeem beschikbaar is, kunt u eenvoudig het complete plaatje van uw bedrijf inzichtelijk krijgen. Dit helpt u om beter geïnformeerd te zijn en daardoor de juiste beslissingen te nemen om uw klanten beter en sneller van dienst te zijn en om issues te voorkomen.

Start snel en groei verder in uw tempo

Ga snel van start in de cloud gebruik makend van de u al bekende Microsoft Office gebruikersinterface. Wanneer u dat nodig heeft, kunt u eenvoudig aanvullende Dynamics 365 applicaties toevoegen.

Financieel Management

Het beheer van uw financiën was nog nooit zo eenvoudig. Dynamics 365 geeft u altijd het actuele inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt informatie gemakkelijk en veilig delen met uw accountant of boekhouder. U heeft meer controle over uw budgetten en uw cashflow.

 • Binnenkomende betalingen kunnen direct aan de juiste klant en factuur worden gekoppeld waardoor de openstaande posten automatisch als betaald worden geregistreerd.
 • Dynamics 365 geeft u advies wanneer leveranciers betaald moeten worden om gebruik te kunnen maken van betalingskortingen of om te voorkomen dat de betaaltermijn wordt overschreden.
 • Maak gebruik van kenmerken om boekingen snel in de juiste categorie in te delen en om vervolgens analyses te kunnen maken.
 • Verbeter de mogelijkheden van uw bedrijf om goede budgetten te maken, bij te stellen en te controleren.

Dynamics 365 Finance and Operations - Financieel Management

Voorraadbeheer: optimaliseer uw voorraadketen

Vergroot het inzicht in uw gehele supply chain om voorraadkosten te verlagen en klanten tevreden te houden. Maak gebruik van de ingebouwde intelligentie om te voorspellen op welk tijdstip de voorraad van welke artikelen moet worden aangevuld om tekorten en “nee” verkopen te vermijden.

 • Nauwkeurig inzicht in uw voorraden, ongeacht de locatie.
 • Bied uw klanten ook artikelen aan die niet op voorraad worden gehouden.
 • Mogelijkheid tot het aanbieden van vervangende artikelen wanneer de gevraagde artikelen niet beschikbaar zijn.

Dynamics 365 Finance and Operations - Voorraadbeheer

Verkoop: efficiënter managen van uw verkoopcyclus

Verminder de tijd van offerte tot betaling door uw verkoopafdeling te verbinden met uw boekhouding. Reageer snel op verkoopvragen rechtstreeks vanuit Outlook. Eenvoudig beheren van meerdere factuur- en afleveradressen per klant, inclusief directe afleveringsadressen.

 • Voer een verkooporder rechtstreeks in vanuit Outlook, stuur uw facturen als PDF-bijlages. Eventueel zelfs met een PayPal link om betalingen eenvoudiger en sneller te laten verlopen.
 • Volledig overzicht van alle communicatie met uw klant en altijd actueel inzicht in de status van iedere klant; vanaf eerste email tot order en factuur.
 • Vrijheid om speciale afspraken met klanten te maken en vast te leggen, inclusief uitgebreide kortingsstructuren.
 • Optie om leads prioriteiten toe te kennen op basis van actuele verkoopkansen en geschatte omzetgrootte.

Dynamics 365 Finance and Operations - Sales

Inkoop: automatiseer en beveilig uw inkoopproces

Beheer en controleer uw inkoopproces met behulp van geautomatiseerde workflows en continu bijgewerkte voorraadstanden. Voorkom onnodige of frauduleuze inkopen door gebruik te maken van goedkeuringsstappen. Geboekte inkoopfacturen worden natuurlijk automatisch in uw boekhouding verwerkt.

 • Maak inkooporders aan en boek inkoopfacturen voor een sluitende inkoopadministratie en actueel inzicht in uw openstaande crediteurenposten.
 • Beheers uw kosten door gebruik te maken van workflows en formele goedkeuringsstappen.
 • Automatiseer taken voor leveranciers om de gemaakte afspraken met betrekking tot prijzen, kortingen en betalingstermijnen vast te leggen.

Dynamics 365 Finance and Operations - Inkoop

Projecten: houd projecten op tijd en binnen budget

Door de gebruikelijke project management taken uit te voeren, krijgt u automatisch alle data die u nodig heeft om het budget in de gaten te houden en de voortgang te bewaken. U kunt de uren van machines en medewerkers perfect volgen door gebruik te maken van timesheets en u heeft actueel inzicht in de beschikbare resources.

 • Aanmaken, managen en volgen van klantprojecten met uitgebreide mogelijkheden tot toewijzen van kosten en maken van rapportages.
 • Inzicht in de mate van gebruik en winstgevendheid van resources.
 • Maken, wijzigen en controleren van budgetten om te hoge kosten te voorkomen.

Dynamics 365 Finance and Operations - Projectmanagement

Rapportages en analyses: het complete plaatje van uw bedrijf

Al uw data, van financiën, verkoop, inkoop tot voorraden, is beschikbaar in één centraal system zodat u altijd een actueel en compleet overzicht van de status van uw gehele bedrijf heeft. U kunt sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen doordat u wordt ondersteund door inzichtelijke rapportages en zelfs met voorspellende analyses op basis van de actuele data.

 • Neem snel goed onderbouwde beslissingen door de naadloze integratie met Microsoft Excel.
 • Volg uw KPI’s door uw eigen analyses te maken op data in uw grootboek.
 • Maak gebruik van krachtige grafieken en ontwerp uw eigen dashboard door de ingebouwde integratie met Power BI.
 • Begroot uw cashflow nauwkeurig door gebruik te maken van de ingebouwde Cortana Intelligence.

Dynamics 365 Finance and Operations - Rapportages en analyses

 

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security