Office 365

Office Delve: informatie komt naar u toe

Blijf op de hoogte van voor u meest relevante informatie en personen.

Office Delve

Office Delve is de applicatie in Office 365 waarmee informatie naar u toe komt. Delve weet waar u aan werkt, met wie u samenwerkt en waar wat wordt opgeslagen. Delve laat precies die documenten zien die op dit moment waarschijnlijk het meest belangrijk voor u zijn. U hoeft niet meer al uw applicaties af op zoek naar dat ene bestand. Delve zet altijd de voor u meeste relevante informatie duidelijk in een overzicht.

Documenten

In Delve worden bestanden weergegeven waarbij het niet uitmaakt waar deze zijn opgeslagen. Delve haalt inhoud op uit de Office 365 applicaties, van OneDrive voor Bedrijven tot SharePoint en van Outlook tot Yammer. Delve verzamelt het allemaal en stemt het automatisch af op uw profiel, uw agenda en werkzaamheden van uw directe collega’s. Zo kunt u bestanden weer snel vinden, zonder te weten onder welke titel of op welke locatie de inhoud is opgeslagen.

Personen

Maar niet alleen bestanden kunt u zo snel terugvinden, ook uw collega’s. Bent u op zoek naar iemand met een bepaalde expertise of kennis? Dan vindt u die gemakkelijk met Delve. Op basis van de Office 365 profielen, laat Delve u zien wie wie is, wat zijn of haar expertise is, waar hij/zij aan werkt en met wie. Dubbel werk wordt zo voorkomen en ook helpt het in de kennisdeling. En heb je de juiste persoon gevonden? Vanuit Delve kun je snel contact opnemen via e-mail, chat of telefoon. Super handig.

Office 365 - Delve

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security