Office 365

Excel 2016

De slimste Excel ooit.

Office 365 Excel

Excel is misschien wel, samen met Word, het bekendste programma uit Office 365. We hebben er allemaal wel eens een spreadsheet mee gemaakt. Excel 2016 in Office 365 maakt het bekijken, bewerken en maken van Excel bestanden nog gemakkelijker. Natuurlijk is Excel ook onderdeel van de WSB Moderne Werkplek.

Word Mobile app

Het werken aan Excel bestanden kan met de Excel Mobile app vanaf elke locatie. En met ieder apparaat zoals uw tablet en telefoon, met behoud van dezelfde opmaak op alle apparaten. Met de Excel Mobile app heeft u Excel altijd bij de hand.

Office 365 - Mobile app

Excel is slim

Excel leert en herkent uw patroon en vult automatisch de resterende gegevens aan. Ook voert Excel complexe analyses uit. Het vat uw gegevens samen in previews van draaitabelopties, zodat u ze kunt vergelijken en de tabel kunt kiezen die volgens u het beste is. En komt u ergens niet uit? De Uitleg-functie helpt u om de resultaten te krijgen die u zoekt.

Office 365 Excel - Excel is slim

Samenwerken in Excel, ook slim

Met Office 365 is het gedoe met versies van Excel bestanden (en andere Office bestanden) verleden tijd. Door bestanden met OneDrive voor Bedrijven of SharePoint via de cloud te delen heeft iedereen altijd de laatste versie. Anderen kunnen ze bekijken, bewerken en eraan samenwerken.

Wanneer een Excel bestand eenmaal in OneDrive voor Bedrijven of SharePoint is opgeslagen kunnen meerdere mensen er in realtime aan samenwerken via Excel Online. Terwijl verschillende mensen veranderingen doorvoeren in het document, zorgt de verbeterde versiegeschiedenis in Excel 2016 ervoor dat u de eerdere conceptversies kunt bekijken of hiernaar terug kunt gaan.

Office 365 Excel - Samenwerken en bestanden delen

Mooie grafieken en diagrammen maken, óók slim

Op basis van de gegevens in uw tabellen kan Excel de grafieken en diagrammen aanbevelen die gegevens het beste visualiseren. U bekijkt snel voorbeelden van de opties waardoor u heel gemakkelijk de juiste grafiek en/of het diagram kiest. Wanneer je u de manier ziet die dit het beste doet, past u met één klik opmaak, sparklines, diagrammen en tabellen toe.

In Excel 2016 zijn nieuwe, moderne grafieken en diagrammen toegevoegd waardoor u uw gegevens op een frisse, nieuwe manier kunt presenteren. Daarnaast is het ook gemakkelijker geworden om belangrijke waarden met balken, kleuren en pictogrammen visueel te markeren.

Ook is in Excel 2016 de nieuwe functie voor prognoses toegevoegd. Met één klik kunt u prognoses maken op basis van uw ingevoerde gegevens en maakt u in één klik toekomstige trends zichtbaar.

Office 365 Excel - Mooie grafieken en diagrammen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security