Office 365

E-mail gemakkelijker dan ooit tevoren

Werk makkelijker, veiliger en overal met gehoste e-mail voor uw gehele bedrijf.

Microsoft Exchange

Met Exchange Online wordt uw e-mail niet meer op een server bij u op locatie gehost, maar op Exchange-servers in de datacenters van Microsoft. Dit scheelt u de hoge aanschafkosten voor een eigen server én geeft u veel gemak, want zaken als beheer, energieverbruik en onderhoud van de server zijn bij de prijs inbegrepen.

U betaalt alleen een bedrag per gebruiker per maand. En het mooie is dat het aantal gebruikers maandelijks aan te passen is. Dus heeft u tijdelijk meer of minder personeel, u kunt gemakkelijk op- en afschalen en betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Altijd en overal kunnen samenwerken

Maar dat is niet het enige voordeel. Omdat uw e-mail zich in de cloud bevindt, heeft u overal toegang tot uw actuele mail, agenda en contactpersonen. En op ieder apparaat: op uw pc, Mac, tablet en telefoon (zowel Android, iOS als Windows). Wat u ook doet op welk apparaat, alles wordt continu met elkaar gesynchroniseerd. Zo kunnen u en uw collega’s altijd elkaars agenda inzien, afspraken plannen, contacten delen en natuurlijk met elkaar en met klanten en leveranciers mailen.

Voordelen Microsoft Exchange Online

 • Overal toegang tot mail, agenda en contacten; op ieder apparaat
 • Uw e-mail en agenda is altijd gesynchroniseerd op elk apparaat
 • Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%
 • Grote mailboxen: vanaf 50 Gb per gebruiker
 • Flexibel: gemakkelijk op- en afschalen
 • Geen omkijken meer naar mailserver(s) in uw pand
 • Goed beveiligd

Veiligheid en betrouwbaarheid met garanties

Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met allerlei geavanceerde mogelijkheden:

 • Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken
 • Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden
 • Doordat uw mail op meerdere servers wordt gehost (redundant met een moeilijk woord) en continue wordt geback-upt heeft u altijd toegang tot uw mail, zelfs bij een eventuele storing in een van de datacenters.

Office 365 Exchange - veiligheid
Exchange helpt u ter voorkomen dat u per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzendt.

De Microsoft Exchange servers waarop uw mail gehost wordt, staan in datacenters die zowel fysiek als digitaal zwaar beveiligd zijn. U krijgt dan ook een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie.

Daarnaast is het goed te weten dat de datacenters in de Europese Unie staan, zodat u altijd onder de Europese wetgeving valt.

Exchange Online-abonnementen

Exchange Online is als zelfstandig abonnement af te nemen of als onderdeel van Office 365. Als zelfstandige dienst zijn er twee versies (abonnement 1 en abonnement 2). Als onderdeel van Office 365 is het inbegrepen bij de abonnementen Business Premium, E1 en E3.

Kijk voor de verschillende Exchange Online abonnementen op de website van Microsoft. Daar kunt u de verschillende abonnementen vergelijken en vind u ook de prijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security