Office 365

OneDrive voor Bedrijven

Online uw bestanden opslaan en delen vanaf elke locatie

OneDrive voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is de online (in de cloud dus) opslagdienst van Microsoft en gemaakt voor uw MKB-bedrijf. Met OneDrive voor Bedrijven kunnen u en uw collega’s eenvoudig bestanden opslaan, beheren en delen. Het helpt iedereen gemakkelijker en effectiever te werken en beter samen te werken. Natuurlijk is OneDrive voor Bedrijven ook onderdeel van de WSB Moderne Werkplek.

Bestanden opslaan en delen

Vanaf elke locatie kunnen bestanden opgeslagen worden, gedeeld worden en kan worden samengewerkt. Open bestanden en breng wijzigingen aan die automatisch in de cloud worden gesynchroniseerd. Of synchroniseer lokale kopieën van bestanden om deze offline te bewerken op uw pc of Mac. Iedere gebruiker beschikt minimaal over maar liefst 1 TB (dat is 1.000 GB) opslagruimte.

Office 365 OneDrive werken op ieder apparaat en opslag in de cloud

Optimale samenwerking

Met OneDrive voor Bedrijven werkt u sneller en slimmer met personen binnen en buiten uw organisatie. Er kan realtime wordt samengewerkt in vertrouwde Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint en er wordt tijd bespaard door met één muisklik bestanden bij e-mails te voegen in Outlook.


OneDrive Mobile app

Met de OneDrive Mobile app (voor Android, iOS en Windows) kunt u vanaf elke locatie bij uw bestanden. De app biedt de beste Office-ervaring, prachtig weergegeven op uw tablet of telefoon.

Office 365 - Mobile app


Veilig

Laat uw hele organisatie gebruik maken van alle voordelen van OneDrive, maar met de juiste beveiliging om uw bedrijfsgegevens te beschermen. In het beheercentrum kunt u regels voor toegang tot apparaten instellen, kunt u zien welke bestanden worden gedeeld en met wie en kunt u op afstand gegevens wissen van apparaten die kwijt of gestolen zijn. Ook kan elke werknemer specifieke toegangsmachtigingen instellen voor zijn/haar bestanden, op basis van de instellingen van de organisatie.

Kortom, met OneDrive voor Bedrijven biedt u uw werknemers vele voordelen voor samenwerking én tegelijkertijd de IT-afdeling de benodigde hulpprogramma’s waarmee belangrijke bedrijfsgegevens kunnen worden beveiligd.

Benieuwd naar alle voordelen van OneDrive en hoe het eruit ziet? U ziet het in onderstaande demo.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security