Office 365

OneNote: uw digitale notitieblok… en meer

Typ, schrijf en teken net zo vrij als met pen op papier.

OneNote

Schrijft u uw aantekeningen op bierviltjes of post-its? Of doet u dat netjes in een notitieblok? Hoe u dat ook doet, OneNote helpt u alles vast te leggen en te ordenen. OneNote is uw digitale notitieblok, maar het is nog veel meer dan dat.

Typen, schrijven en tekenen

Typ, schrijf of teken net zo vrij als met pen op papier. U heeft alleen een stylus of uw vingertop nodig. Daarbij heeft u de beschikking over meerdere soorten pennen en stiften. U kunt tekst markeren, in verschillende kleuren weergeven, vormen maken etcetera. En wat ook makkelijk is: notities die u met de hand schrijft kunt u gemakkelijk omzetten in getypte tekst.

Office 365 OneNote - typen, schrijven en tekenen

Scannen, opnemen en invoegen

Met OneNote kunt u nog veel meer dan typen of schrijven. Met OneNote op uw smartphone kunt u razendsnel documenten, nota’s en bonnetjes scannen en toevoegen aan een notitieblok. Of foto’s maken van een whiteboard of van de dia’s tijdens een presentatie. Een andere optie is het maken van audio-opnames van bijvoorbeeld meetings. De aantekeningen die u daarbij maakt worden automatisch getoond als u de opname later weer afspeelt.

Door andere bestanden, zoals een Excelsheet of een PowerPoint presentatie, in uw notities in te voegen, hebt u de mogelijkheid om al uw informatie op een centrale plaats terug te vinden.

Altijd bij u

Zoals u van de andere applicaties in Office 365 bent gewend heeft u toegang tot OneNote vanaf elke locatie. OneNote werkt op elk apparaat of platform, zelfs als u offline bent. Begin op uw laptop en werk vervolgens notities op uw telefoon bij. Het kan allemaal.

  • Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u hebt uw notities altijd bij u
  • Notities worden automatisch opgeslagen en gesynchroniseerd in de cloud, dus u hebt altijd de meest recente versie op al uw apparaten
  • Uw notitieblokken zien er bekend uit op al uw apparaten, dus u kunt verder gaan waar u was gebleven op uw desktopcomputer, tablet of mobiele apparaat

Office 365 OneNote - Op al uw apparaten

Georganiseerd blijven

Met de zoekfunctie vindt u alles in uw notities, inclusief handgeschreven inkt en de tekst in afbeeldingen. Zoeken en vinden wordt nog gemakkelijker met de visuele voorbeelden van de laatst gemaakte pagina’s.

Gemaakt voor teamwork

  • Deel uw notities eenvoudig met collega’s, klanten en leveranciers
  • Bewerk notities samen en zie wijzigingen in realtime

Office 365 OneNote - ontwerp keuken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security