Office 365

E-mailen doe je met Outlook

Uw zakelijke e-mail en agenda altijd bij de hand.

Office 365 Outlook

Onze e-mail beheren doen we al lang niet meer alleen achter onze pc. Dat doen we ook via onze tablet en smartphone. Outlook is dé professionele e-mail- en agenda-app die u helpt bij te houden wat echt belangrijk is. Natuurlijk is Outlook ook onderdeel van de WSB Moderne Werkplek.

Productiever onderweg met Outlook

Met Outlook op uw pc, tablet en telefoon krijgt u meer voor elkaar dan alleen de basistaken voor e-mail. U werkt productiever met een duidelijke, geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Waar u ook bent, u krijgt meer voor elkaar. Want naast voor de Windows apparaten is Outlook ook beschikbaar op iOS- en Android-apparatuur.

Outlook. Ook beschikbaar op uw Mac.

Outlook. Ook beschikbaar op uw Mac.

Outlook =

– Een krachtige Postvak IN
De krachtige functies helpen u te concentreren op de belangrijke e-mailberichten
– Alles-in-één agendabeheer
Beheer uw agenda, deel beschikbare vergadertijden, plan vergaderingen en krijg herinneringen.
– Beter met Office
Werk met Office-bijlagen en deel ze vanaf uw computer of vanuit de cloud.

Handige functies voor e-mail in Outlook

Groepen ontdekken
Maak groepen om met anderen samen te werken en bestanden en notities te delen. Start spraak- en videogesprekken in Skype voor Bedrijven voor urgente beslissingen in realtime.

Vind snel wat u zoekt
Outlook doet suggesties voor trefwoorden en contacten terwijl u typt en herhaalt recente zoekopdrachten om tijd te besparen bij veelvoorkomende zoekopdrachten.

Bestanden delen vanuit de cloud
Upload en deel bijlagen van OneDrive voor Bedrijven, zonder Outlook te verlaten. Geadresseerden hebben automatisch toegang tot de meest recente versie.

Handige agendafuncties in Outlook

Agenda’s naast elkaar
De agenda-interface is geoptimaliseerd voor leesbaarheid en maakt het mogelijk meerdere agenda’s te beheren, naast elkaar of in overlay-modus.

Volledige schermweergave
U kunt meerdere berichten openen dankzij de unieke ondersteuning van de modus Volledig scherm, of twee exemplaren van Outlook uitvoeren in Gesplitste weergave.

Nieuw tijdstip voorstellen
Stel een nieuwe vergadertijd voor vanuit uw Postvak IN of agenda wanneer u een uitnodiging ontvangt die samenvalt met een andere afspraak in uw agenda.

Office 365 Outlook - Agenda

Plan gemakkelijk vergaderingen en reageer op uitnodigingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security