Office 365

Microsoft Planner: teamwork organiseren

Plannen maken. Taken organiseren. Productiever samenwerken.

Microsoft Planner

Microsoft Planner is de Office 365 applicatie waarmee u uw teamwork plant en organiseert. Met Planner kunt u eenvoudig nieuwe plannen maken, taken toewijzen aan personen, bestanden delen, chatten over het werk en updates over de voortgang ontvangen.

Visueel

Microsoft Planner start u met één klik vanuit Office 365. Vervolgens kunt u door middel van een paar eenvoudige stappen plannen maken en organiseren. En het mooie is dat alles eenvoudig en heel overzichtelijk wordt weergegeven.

Organiseren

Elk plan heeft een eigen bord. Op dit planbord plaatst u alle taken van uw team; inzichtelijk voor het hele team. Het planbord is opgebouwd uit kolommen (buckets genaamd) die u een eigen naam kunt geven. Zo kunt u taken heel gemakkelijk groeperen.

Per bucket maakt u gemakkelijk taken aan. Elke taak geeft u een taaknaam; u voert een einddatum in en wijst de taak toe aan een teamlid. Als een teamlid een nieuwe taak toegewezen krijgt, krijgt hij automatisch een melding. Ook kunt u aan de taak bestanden toevoegen, de taak indelen in categorieën en opmerkingen toevoegen. En staat een taak toch niet in de goede bucket, dan sleept u deze heel gemakkelijk in de juiste.

Voortgang

Doordat taken zijn te groeperen op bucket, taakeigenaar en voortgang kunt u heel gemakkelijk zien hoe het loopt met uw project. Planner helpt u met een mooie grafische weergave.

Altijd en overal op al uw apparaten

Microsoft Planner werkt op al uw apparaten: desktop / laptop, tablet en smartphone (zowel Android, iOS en Windows). En omdat Planner een cloud applicatie is heeft iedereen altijd dezelfde informatie voor zich.

Office 365 - Mobile app

Samenwerken

Ieder teamlid kan kiezen voor de weergave Mijn taken. Zo krijgt hij een goed overzicht van zijn eigen taken en de status daarvan. Ook kunnen alle teamleden elkaars taken en takenstatus zien. Zo weet ieder teamlid altijd waar iedereen aan werkt.

Met Planner, dat onderdeel is van Office 365, kunnen alle teamleden samenwerken aan bestanden en zelfs gesprekken over een taak voeren zonder te schakelen tussen apps. Met Planner blijven de discussies en resultaten altijd bij het plan en worden deze niet in allerlei verschillende applicaties gezet.

Office 365 Planner

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Benieuwd hoe we Office 365 en Microsoft Planner succesvol bij uw bedrijf in kunnen zetten? Vul onderstaand formulier in en één van onze IT-specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.