Office 365

PowerPoint 2016

Maak indruk op uw publiek.

Office 365 PowerPoint

Een PowerPoint bestand is inmiddels bijna synoniem aan een ‘presentatie’. En terecht, want de mogelijkheden om krachtige presentaties te maken zijn talrijk. En met de PowerPoint Mobile app kunt u uw presentaties ook nog eens openen en bewerken op uw tablet of telefoon. Met de PowerPoint Mobile app heeft u PowerPoint altijd bij de hand.

Natuurlijk is PowerPoint ook onderdeel van de WSB Moderne Werkplek.

Office 365 - Mobile app

De mooiste presentaties, nu door iedereen te maken

Met de PowerPoint Designer maakt u de mooiste presentaties. Dankzij de ontwerpopties vergroot je de visuele impact van uw presentatie in twee eenvoudige stappen: voeg een afbeelding toe en kies uw favoriet.

Maar dat is niet alles. Met de optie Morphing maak je de mooiste effecten. Zo komt uw presentatie tot leven en zult u indruk maken op uw publiek.

In PowerPoint 2016 maakt u uw presentaties levendiger met een interactieve dia waarmee u snel en handig uw presentatie kunt doorlopen. Vanuit die ene interactieve dia zoomt u in of uit op gedeelten van andere dia’s in uw presentatie. Een mooi effect waardoor u uw publiek weet te boeien.

Office 365 PowerPoint - Presentatie geven

Samenwerken in PowerPoint

Met Office 365 is het gedoe met versies van PowerPoint bestanden (en andere Office bestanden) verleden tijd. U kunt uw bestanden opslaan in de cloud op OneDrive voor Bedrijven of SharePoint. Wanneer u anderen machtigt, beschikken ze over de nieuwste versie van het PowerPoint bestand en kunnen ze het bekijken en bewerken.

U kunt samen aan hetzelfde bestand op hetzelfde moment werken. Terwijl veranderingen aan het document worden aangebracht, zorgt de verbeterde versiegeschiedenis in PowerPoint 2016 ervoor dat u eerdere conceptversies kunt bekijken of hiernaar terug kunt gaan.

Office 365 PowerPoint - Samenwerken en bestanden delen

Presenteren met zelfvertrouwen

Handig voor u als presentator is de optie Weergave voor Presentator. Wanneer u de presentatie via bijvoorbeeld een beamer op een scherm projecteert, ziet u op uw eigen scherm de huidige dia, maar ook uw sprekersnotities en de volgende dia in de serie.

En wanneer Automatisch uitbreiden actief is, verschijnen uw dia’s automatisch op het juiste scherm. U hoeft niet te rommelen met instellingen of apparatuur. Wel zo gemakkelijk en geruststellend.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security