Office 365

SharePoint: uw intelligente intranet

Snel en eenvoudig informatie vinden, bewerken en delen. Mensen informeren en verbinden.

SharePoint Online

SharePoint is uw digitale platform om nieuwe manieren van (samen)werken te ondersteunen. Het helpt uw organisatie met een betere kennisdeling en –borging en online samenwerking.

Organisaties gebruiken SharePoint vaak als (interne) website om nieuws te delen, een intranet dus. Maar met SharePoint kunt u nog veel meer. U en uw collega’s kunnen ook allerlei bestanden opslaan en delen. Het maakt beter teamwork mogelijk doordat per afdeling of team een aparte afdelings- of teamsite aangemaakt kan worden. Door aparte sites per team of afdeling te creëren, werken uw mensen efficiënt samen met uitsluitend relevante content.

SharePoint is een (veilige) locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox. Of de SharePoint app.

Office 365 SharePoint - kennisdeling en samenwerking

Twee versies van SharePoint

Er bestaan twee versies van SharePoint: de “on-premise” versie die op uw eigen server draait en de online variant: SharePoint Online. Deze laatste is onderdeel van Office 365 en uiteraard ook van de WSB Moderne Werkplek .

WSB Moderne Werkplek - scherm
SharePoint Online: onderdeel van Office 365 en de WSB Moderne Werkplek.

Waar is SharePoint voor te gebruiken?

SharePoint is een flexibel platform dat voor heel veel taken kan worden ingezet:
• Intranet
• Online documentenbibliotheek
• Procedurehandboek
• Tegelijkertijd samenwerken aan hetzelfde document
• Documenten delen met mensen buiten uw eigen organisatie (klanten, leveranciers, partners)
• Team- / projectensites
• Automatisch versiebeheer
• Extranet

U ziet het: de mogelijkheden zijn enorm. Wij helpen u de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen uw organisatie. En natuurlijk met het kiezen van het juiste abonnement. Meer informatie en de prijzen van de verschillende abonnementen vind u op de website van Microsoft.

Voordelen van SharePoint

1. Samenwerken
Een plek voor gebruikers waar ze bestanden, Office documenten, gegevens en nieuws overzichtelijk kunnen bewaren en hieraan efficiënt kunnen samenwerken, zodat iedereen op één lijn zit.

2. Informeren en verbinden
Via intranetpagina’s, extranet en portals houdt u uw personeel, klanten en leveranciers op de hoogte en verbindt ze zodat ze ook elkaar op de hoogte kunnen houden.

3. Krachtige zoekfunctie
Met de slimme zoekfunctie vindt iedereen gemakkelijk de juiste en relevante bestanden, sites en personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Benieuwd hoe we IT succesvol bij uw bedrijf in kunnen zetten? Vul onderstaand formulier in en één van onze IT-specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Honderden tevreden MKB-bedrijven gingen u al voor.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security