Office 365

Skype voor Bedrijven

Bellen, (video)vergaderen, chatten en delen.
Met iedereen, binnen en buiten uw organisatie.

Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven is de ideale applicatie waarmee iedereen binnen uw bedrijf kan communiceren en samenwerken. Zowel met collega’s als mensen buiten de eigen organisatie. Alle moderne communicatievormen zijn mogelijk met Skype voor Bedrijven: bellen (met en zonder beeld), chatten en videovergaderen. Of u nu naast elkaar zit of aan de andere kant van de wereld. Maar u kunt ook uw scherm en documenten delen waardoor u iets op afstand kunt laten zien. Ook handig is de aanwezigheidsinformatie. Zo weet altijd iedereen welke collega’s beschikbaar zijn of niet. Kortom, Skype voor Bedrijven helpt u en uw collega’s makkelijker te communiceren.

Office 365 Skype voor Bedrijven - Op al uw apparaten

Met de Skype for Business Mobile app (voor Android, iOS en Windows) kunt u vanaf elke locatie bellen, vergaderen en chatten. En als u geen internettoegang heeft, kunt u toch deelnemen aan een vergadering door het nummer te bellen dat automatisch wordt toegevoegd aan elke uitnodiging voor een Skype-vergadering. In bijna alle landen kunt u via een lokaal nummer inbellen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Office 365 - Mobile app

Bellen met Skype voor Bedrijven

Wist u dat Skype voor Bedrijven uw huidige telefooncentrale geheel kan vervangen? Skype voor Bedrijven bevat een zakelijk telefoonsysteem in de cloud. U kunt uw huidige telefoonnummers laten migreren naar Skype voor Bedrijven of nieuwe telefoonnummers via Microsoft afnemen. Vanaf dat moment beschikt u over een altijd up-to-date telefoonsysteem dat naadloos samenwerkt met alle andere Office apps. Uw medewerkers zijn op iedere locatie met een internetverbinding bereikbaar via hun zakelijke telefoonnummer; dus niet alleen als ze op de zaak zijn maar ook als ze thuis werken of onderweg zijn. Naar keuze kunnen uw medewerkers bellen via de Skype voor Bedrijven app op hun PC, Mac of smartphone of via één van de vele beschikbare typen bureautelefoons.
Telefoonsysteem is onderdeel van het Office 365 Enterprise E5 abonnement en tegen meerprijs ook verkrijgbaar in combinatie met een E1 of E3 abonnement.

Vergaderen met Skype voor Bedrijven

Met Skype voor Bedrijven kunt u via video (of alleen audio) vergaderen via internet. Er kunnen maar liefst tot 250 personen deelnemen aan een vergadering. Dat kan via desktop / laptop, tablet, smartphone en speciale vergaderapparatuur.
Deelnemen aan een vergadering kan heel makkelijk rechtstreeks vanuit uw Outlook agenda. Bij elke nieuwe uitnodiging voor een vergadering worden automatisch deelname-instructies voor de vergadering meegestuurd. Wel zo handig.

Voordelen van Skype voor Bedrijven

1. Vergaderen en bellen met iedereen
Overleg met maximaal 250 personen, zelfs als ze geen Skype voor Bedrijven gebruiken. Ze hebben alleen een telefoon of internetverbinding nodig.
2. Hoge productiviteit met Office
Bekijk de onlinestatus van contacten, plan vergaderingen in Outlook en begin een gesprek vanuit apps zoals Word en PowerPoint.
3. Beveiliging en beheer
Beveilig gesprekken met sterke authenticatie- en encryptiemethoden, en beheer accounts en functies voor uw werknemers.

Wat is het verschil tussen Skype en Skype voor Bedrijven?

De “reguliere” Skype is ideaal voor kleinere bedrijven tot circa 10 medewerkers (en natuurlijk voor thuis). Deze Skype is gratis, tenzij u tegoed wilt kopen om vaste en mobiele nummers te bellen.
Met Skype voor Bedrijven krijgt u (afhankelijk van het gekozen Office 365 abonnement) de beschikking over een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op verschillende manier communiceren en samenwerken, u kunt tot wel 250 personen toevoegen aan online vergaderingen, krijgt professionele beveiliging en u kunt accounts van medewerkers beheren. Bovendien is Skype voor Bedrijven onderdeel van onze Office 365 abonnementen (m.u.v. Office 365 Pro Plus).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Benieuwd hoe we IT succesvol bij uw bedrijf in kunnen zetten? Vul onderstaand formulier in en één van onze IT-specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Honderden tevreden MKB-bedrijven gingen u al voor.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security