Office 365

Word 2016

Maakt het opstellen van documenten nog makkelijker.

Office 365 Word

Iedereen kent Word. We hebben er allemaal wel eens een document mee gemaakt. Word 2016 in Office 365 maakt het bekijken, bewerken en maken van fraaie documenten nog gemakkelijker. Natuurlijk is Word ook onderdeel van de WSB Moderne Werkplek.

Word Mobile app

Het werken aan Word bestanden kan met de Word Mobile app nu ook terwijl u onderweg bent. U opent ze op elk moment op uw mobiele telefoon of tablet. Zo kunt u probleemloos werken vanaf elke locatie. Met de Word Mobile app heeft u Word en uw documenten altijd bij de hand.

Office 365 - Mobile app

Word helpt u op allerlei slimme manieren

Word 2016 kent allerlei slimme en innovatieve manieren om u te helpen met uw document. Zo kent het de zogenaamde Word Onderzoek waarin gemakkelijk naar informatie over elk denkbaar onderwerp gezocht kan worden. De bronnen die Onderzoeker gebruikt zijn rechtstreeks vanuit uw Word bestand bereikbaar en met één klik toe te voegen. Tevens kent Word 2016 de Schrijfassistent. Deze helpt niet alleen met spelling en grammatica, maar geeft ook suggesties voor de schrijfstijl. Zo wordt het schrijven van een goede tekst een makkie.

Office 365 Word - Schrijfassistent

Samenwerken in Word

In Word 2016 is het door de integratie met OneDrive voor Bedrijven, SharePoint en Skype voor Bedrijven gemakkelijk samen te werken aan documenten. Er kan gechat worden en met de functie Wijzigingen Bijhouden kan iedereen wijzigingen aan de tekst, lay-out en opmaak zien.

Werkt u niet tegelijk aan hetzelfde document, dan gebruikt u de functie Deel Informatie. Hiermee nodigt u met een enkele klik anderen uit om uw documenten te bekijken of te bewerken. Toegangsmachtigingen zijn eenvoudig te beheren en u ziet direct wie er aan een document werkt. En door een verbeterde versiegeschiedenis kunt u gemakkelijk terugkeren naar eerdere concepten.

Makkelijk samenwerken in Word Office 365

Documenten opmaken

Word staat bekend als tekstverwerkingsprogramma, maar werd en wordt vaak gebruikt om documenten op te maken. De mogelijkheden daarvoor zijn in Word 2016 flink uitgebreid waardoor u documenten op de gewenste manier kunt ontwerpen.

Documenten opmaken nog makkelijker met Word 2016

PDF-bestanden bewerken

Ook een handige nieuwe optie: het openen en bewerken van PDF-bestanden. Open een PDF in Word en bewerk inhoud, zoals alinea’s, lijsten en tabellen, alsof alles in Word is gemaakt. Nadat u uw wijzigingen hebt doorgevoerd, kunt u alles opslaan als PDF of als een Word-document.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Met de WSB Moderne Werkplek, gebaseerd op Office 365, bieden we MKB-bedrijven een kant-en-klare virtuele werkplek waarmee u razendsnel aan de slag kunt. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Wilt u advies en hulp bij de overstap naar Office 365 of de WSB Moderne Werkplek? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de Office 365 abonnementen, beveiliging of het inpassen in uw huidige IT-infrastructuur? Een van onze (gecertificeerde) experts kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security