Office 365

Yammer: het sociale netwerk
voor uw bedrijf

Werk samen, deel kennis en vergroot de betrokkenheid van iedereen binnen uw bedrijf.

Yammer: uw “interne Facebook”

Het Nieuwe Werken is allang niet nieuw meer. Mobiel werken is gemeengoed geworden. Hierdoor is het belangrijker dan ooit dat medewerkers verbonden blijven met elkaar en uw bedrijf. Yammer biedt uw medewerkers een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van wat er speelt, informatie, updates en nieuws te delen en de betrokkenheid van iedereen binnen het bedrijf te vergroten.

De voordelen van Yammer

1. Nieuws en informatie delen met de juiste mensen
Per project, afdeling, team, onderwerp etcetera kan er een groep worden aangemaakt. Deze groepen bieden een centrale plaats voor gesprekken, bestanden, updates en meer. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld updates delen, vragen stellen of een poll opstellen. Zo werk je altijd samen met de juiste mensen. Het is zelfs mogelijk om externe partners aan groepen toe te voegen. Uiteraard op een veilige manier.

2. Benut kennis in uw organisatie
De slimme zoekfunctie van Yammer biedt zoekresultaten op basis van uw interesses en uw gebruiksgeschiedenis. Daarnaast houdt Yammer u met meldingen en prioriteitsinstellingen op de hoogte van wat zich afspeelt in uw bedrijf. Als er iets op Yammer gebeurt wat voor u relevant is, krijgt u daar een melding van. U bepaalt en beheert zelf wat voor u belangrijke berichten en groepen zijn.

3. Productief blijven door naadloze integratie met Office
Het werken met Yammer wijst zichzelf. Profiteer van de vertrouwde en uitgebreide mogelijkheden van Office. In Yammer kunt u rechtstreeks documenten bekijken en bewerken met Office Online. Documenten worden automatisch opgeslagen en u kunt gemakkelijk versies vergelijken. Zo werkt Yammer naadloos samen met uw favoriete Office applicaties en helpt u zo productief te blijven.

Office 365 Yammer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

WSB Solutions is een door Microsoft gecertificeerde partner voor Office 365. Wij zorgen voor deskundig advies en uiteraard ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Benieuwd hoe we Office 365 en Yammer succesvol bij uw bedrijf in kunnen zetten? Vul onderstaand formulier in en één van onze IT-specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u dat plezieriger vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security