Microsoft Teams: it's all about teamwork

Bel, chat, vergader en werk virtueel samen in één app met Microsoft Teams

 
Wilt u de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderlinge e-mail-verkeer (flink) verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams in) bedrijven helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een veel efficiëntere (en leukere!) manier samen te werken binnen afdelingen, projectteams en hele bedrijven. U zult zien dat:
– het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat,
– medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken
– en slimmer gaan vergaderen.

Teams is de gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen uw bedrijf, of zoals het ook wel eens wordt genoemd een “hub voor teamwork”. Zoals de naam al aangeeft is Microsoft Teams gericht op samenwerking binnen teams.

We kunnen er veel meer woorden aan vuil maken, maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden, bekijk daarom alle mogelijkheden van Teams in deze video van Microsoft.

 

Teams: gericht op samenwerking

Chat
Stuur berichten, gif's en emoji's in een groepschat of in 1-op-1 berichten.

Vergaderen
Videobel met één klik op de knop. Vergader met teams van 2 of 10.000 mensen.

Bellen
Audiobel met 1 of meerdere collega's en externen.
 

Samenwerken
Vind, deel en bewerk eenvoudig Word, PowerPoint en Excel bestanden in realtime.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken in teams. Bestanden die u in bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint maakt, deelt u heel eenvoudig direct binnen Teams. Dat scheelt iedereen heel veel e-mail. En vanuit Teams kan iedereen direct aan de documenten werken. Super handig.

Microsoft Teams is gratis en biedt in combinatie met de andere Office 365 applicaties (maar ook andere niet Microsoft-applicaties!) ongeëvenaarde mogelijkheden. Het bevat alle tools die nodig zijn voor efficiënt (samen)werken vanuit de cloud.

Nieuwe functionaliteit Microsoft Teams Meeting en Bellen

Video’s over Teams

Op ons YouTube kanaal vindt u tal van video’s over Microsoft. Hieronder een selectie van 6 video’s.


Video: online vergadering opzetten via Outlook of Teams


Video: effectief vergaderen met Microsoft Teams


Video: Office 365 Talk – Corona special – Effectief thuiswerken met TeamsVideo: webinar ‘Demo Microsoft Teams’ – 26 maart 2020


Video: webinar ‘Effectief vergaderen met Teams’ – 2 april 2020


Video: webinar ‘Orde in de chaos van Microsoft Teams’ – 9 juli 2020


Is Teams voor iedereen?

Nee. Als u zzp’er bent, of een hele kleine organisatie waar niet of nauwelijks wordt gewerkt in afdelingen of projectteams, is Microsoft Teams niet geschikt. Maar als uw organisatie wat groter is en met meerdere mensen in teams en projecten werkt, is Teams een ideale applicatie om de samenwerking en efficiency in uw organisatie beter te stroomlijnen en te vergroten.

Teams together mode

Meer weten of heeft u vragen over Microsoft Teams?Wilt u meer weten over Teams of zit u met vragen over Teams? Plan dan hieronder uw gratis half uur met Vincent.
Pak die kans, want Vincent weet (bijna) alles over Microsoft Teams.