Efficiënt samenwerken

Samenwerken aan ideeën en doelen. It’s all about teamwork.

Microsoft Teams

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer (flink) verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams in) bedrijven helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een veel efficiëntere (en leukere!) manier samen te werken binnen afdelingen, projectteams en hele bedrijven. U zult zien dat het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen.

Stukken efficiënter dus.

Gericht op samenwerking

Teams is de gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen uw bedrijf, of zoals het ook wel eens wordt genoemd een “hub voor teamwork”. Zoals de naam al aangeeft is Microsoft Teams gericht op samenwerking binnen teams. Dit kunnen afdelingen zijn, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een afdeling of bedrijf, projectteams, klantteams, etcetera.

We kunnen er veel meer woorden aan vuil maken, maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden, bekijk daarom alle mogelijkheden van Teams in onderstaande video van Microsoft.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken in teams. Bestanden die u in bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint maakt, deelt u heel eenvoudig direct binnen Teams. Dat scheelt iedereen heel veel e-mail. En vanuit Teams kan iedereen direct aan de documenten werken. Super handig.

Microsoft Teams is gratis en biedt in combinatie met de andere Office 365 applicaties ongeëvenaarde mogelijkheden. Het bevat alle tools die nodig zijn voor efficiënt (samen)werken vanuit de cloud.

Microsoft Teams - koppeling met andere Office 365 applicaties
Teams brengt alle Office 365 applicaties, maar ook andere niet Microsoft-applicaties, in één applicatie bij elkaar.

Ervaar Microsoft Teams – online demo

Microsoft heeft een interactieve klikbare Teams demo gemaakt. Dit laat heel basic in 2 minuutjes zien wat Teams kan: http://teamsdemo.office.com/

Microsoft Teams - Interactieve demoKlik op bovenstaande afbeelding voor een korte interactieve demo van Microsoft Teams.

Is Teams voor iedereen?

Nee. Als u zzp’er bent of een hele kleine organisatie waar niet of nauwelijks wordt gewerkt in afdelingen of projectteams, is Microsoft Teams niet geschikt. Maar als uw organisatie wat groter is en met meerdere mensen in teams en projecten werkt, is Teams een ideale applicatie om de samenwerking en efficiency in uw organisatie beter te stroomlijnen en te vergroten.

Whitepaper Aan de slag met Microsoft TeamsDOWNLOAD GRATIS E-BOOK
‘AAN DE SLAG MET MICROSOFT TEAMS’

Wist u dat u in Microsoft Teams tegelijk met meerdere mensen aan een document kunt werken? Deze en vele andere opties om tijd te besparen worden besproken in dit gratis e-book (pdf). Super handig uitgelegd met screenshots, snelkoppelingen en hoe-kan-ik-instructies.

Download E-Book

 

Gerelateerde artikelen

Blog Microsoft Teams

Blog Microsoft Teams voorbeeld