MKB Telecom

Is uw organisatie goed bereikbaar?

Kosten besparen en zorgeloos bellen over een hoogwaardige verbinding. Met onze VoIP-oplossing bent u klaar voor de toekomst.

MKB Telecom

Bent u ondernemer in het MKB? Dan zoekt u een betrouwbare aanbieder voor uw MKB Telecom om zorgeloos te kunnen bellen over een hoogwaardige verbinding. De cloud telefonie-oplossingen van WSB Solutions maken gebruik van de nieuwste technologieën. Met onze Zakelijke Telefonie bieden we VoIP-oplossingen aan voor het MKB.

VoIP Centrale voor het MKB

Met een VoIP centrale belt u niet meer over een analoge telefoonlijn, maar over een kwalitatief zéér hoogwaardige, betrouwbare IP telefonieverbinding. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw maandelijkse abonnements- en belkosten.

WSB Solutions biedt MKB VoIP-oplossingen aan die klaar zijn voor de toekomst. Investeren in een dure telefooncentrale hoeft niet meer. De VoIP Centrale van WSB Solutions biedt u spraak, en optioneel zelfs video, van superieure HD-kwaliteit.

Daarnaast zijn de mogelijkheden zéér uitgebreid, en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij de traditionele, analoge MKB Telecom-aanbieders.

Cloud telefonie

Met VoIP kunt u koppelingen maken met bijvoorbeeld Outlook adresboeken en andere applicaties zoals uw huidige CRM-, administratie- en ticketsystemen, en kunt u uw telefooncentrale op afstand bedienen met uw smartphone.
Met deze moderne oplossing bent u klaar voor het nieuwe werken: telefonie op elke plaats, met elk toestel en op elk moment.

VoIP MKB: de voordelen

  • Vaste maandelijkse kosten: geen verrassingen achteraf;
  • Centrale in de cloud: geen lokale centrale meer nodig;
  • Een flexibele, schaalbare en betrouwbare oplossing;
  • Beschikbaar op elke locatie;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Direct inzicht in uw gesprekskosten;
  • Behoud van eigen telefoonnummer;
  • Goedkoper dan uw huidige, analoge MKB telecom-aanbieder.

Dé MKB Telefonie-oplossing

Met een VoIP Centrale bent u op het gebied van telefonie klaar voor de toekomst. WSB Solutions biedt diverse mogelijkheden voor uw internetverbinding. Hier geven we u graag advies over, en uiteraard verzorgen we ook de installatie. Kortom, we nemen u alle zorgen uit handen.

Neem contact op

Wilt u zich ook aansluiten op de betrouwbare en hooggewaardeerde MKB VoIP Centrale van WSB Solutions? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs voor een kopje koffie en laat u adviseren door onze MKB Telecom-expert!

Neem direct contact op >>