MKB'ERS REALISEREN HIER MEER OMZET MEE

Wanneer gaat u profiteren van (alle) voordelen van Mobiel Werken?

Uw medewerkers verdoen hun tijd met e-mail

Wist u dat een gemiddelde kantoormedewerker de helft van zijn tijd besteedt aan e-mail? En dat 77% van de werknemers aangeeft productiever te werken als ze niet op kantoor zijn?

Dat kan efficiënter.

Zeker in deze tijd met al zijn technologische ontwikkelingen. Hoe vaak heeft u, terwijl u achter uw computer zat, niet gedacht: “Dat moet toch makkelijker kunnen?”. U bent niet de enige. Overal om u heen hoort u dat u met de juiste software veel efficiënter kunt werken. Toch merkt u daar maar weinig van.

Grote kans dat uw medewerkers hetzelfde denken. Ze gaan zelf op zoek naar oplossingen en zo ontstaat een ongewenste wirwar van tools en gratis softwarepakketjes waar niemand echt baat bij heeft. Om over de risico’s van uw digitale beveiliging nog maar te zwijgen.

U wilt gewoon dat u en uw medewerkers efficiënt kunnen samenwerken.
Op een consistente en veilige manier.
Productievere medewerkers.
Minder frustraties.

Maar waar moet u beginnen?

Heel veel van uw concurrenten doen dit nog niet

Het is nogal een stap om over te stappen op een andere manier van werken. Maar als u die stap niet zet, wordt u door anderen voorbij gestreefd. Want bedrijven die kiezen voor een mobiele werkomgeving geven aan:

  • flink te besparen op reis- en vastgoedkosten
  • ze worden gezien als aantrekkelijkere werkgever én
  • 23% geeft zelfs aan een hogere omzet te hebben gerealiseerd sinds ze optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de technologie biedt

Wilt u ook efficiënter werken binnen uw bedrijf? Mobiel werken is veilig (vaak veiliger dan een server bij u op locatie) en verhoogt de efficiency. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de bedrijven inmiddels geheel of gedeeltelijk in de cloud werkt. Maar… lang niet alle bedrijven maken gebruik van alle voordelen die dat kan bieden. Dus ook heel veel van uw concurrenten niet. Dat is een mooie kans. Wanneer gaat u beginnen met het profiteren van alle voordelen die mobiel werken uw biedt?

Download nu de gratis whitepaper en ontdek alle voordelen van mobiel werken.

Gratis Download


  
 

Whitepaper Mobiel Werken levert meer op

Aangenaam

Dagelijks maken zo’n 5500 mensen bij meer dan 400 bedrijven gebruik van onze diensten.

Mede door onze producten en diensten kunnen zij bijvoorbeeld in de cloud werken, hebben ze een goede back-up, kunnen ze altijd en overal hun voorraad inzien, werkt hun printer zoals die moet werken en is hun netwerk goed beveiligd.

Pand WSB Solutions Hardinxveld-Giessendam

30+
jaar ervaring

65
ICT-specialisten

5500+
gebruikers

400+
tevreden klanten