Moderne Werkplek voor het MKB

Moderne Werkplek voor het MKB

Verander de werkplek van uw medewerkers in een Moderne Werkplek waarmee u overal veilig en efficiënt kunt (samen)werken. >>

 

Hoeveel tijd besteden u en uw collega’s aan e-mail? Hoeveel versies van ieder bestand zwerven er door uw organisatie? Met andere woorden: hoe effectief wordt er eigenlijk binnen uw bedrijf gewerkt? En hoe veilig?

Met de huidige technologische ontwikkelingen zou u veel effectiever moeten kunnen (samen)werken. Toch horen we van veel ondernemers uit het MKB nog vragen als:
– Is de cloud wel veilig? En hoe veilig zou mijn werkplek moeten zijn?
– Wegen de kosten wel op tegen de baten?
– Hoe krijg ik mijn medewerkers mee in een nieuwe manier van werken?

Zit u ook met deze vragen? Lees dan vooral verder en ontdek de WSB Moderne Werkplek.

 

>> Werkplek Check Aanvragen

Wat is de WSB Moderne Werkplek

De WSB Moderne Werkplek is een veilige, online werkplek die alles biedt wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen.

✔ Gebaseerd op Microsoft 365 (inclusief Windows 10 én Office 365)
✔ Altijd en overal kunnen werken
✔ Veilig in de cloud

De WSB Moderne Werkplek biedt u alles om te profiteren van alle voordelen die het Moderne Werken MKB-bedrijven tegenwoordig biedt.

Stel onderaan deze pagina uw eigen Moderne Werkplek samen!

Wat is Business Central
Waarom de WSB Moderne Werkplek

Effectiever samenwerken

Slimmer
vergaderen

Veilig
in de cloud

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Effectiever samenwerken

Wilt u ook effectiever (samen)werken? Het begint allemaal bij Teams, hét samenwerkingsplatform voor beeldbellen, chatten, tegelijkertijd aan documenten werken en taken en notulen vastleggen.

✔ Vermindering e-mailverkeer en tegelijk in documenten werken
✔ Bellen via het publieke telefonienetwerk met Teams bellen
✔ En niet onbelangrijk: werken met Teams is ook gewoon leuk

Office 365 - Microsoft Teams

Moderne Werkplek overleg

Slimmer vergaderen

Heeft u nog veel fysieke vergaderingen? En worden deze nog weleens verplaatst omdat iemand in de file staat? Met de Moderne Werkplek vergadert u waar en wanneer u wilt. Vanuit Microsoft Teams kunt u vergaderingen organiseren en actief deelnemen, inclusief beeld en geluid.

✔ Laat uw collega’s altijd en overal deelnemen aan vergaderingen
✔ Gebruik beeldbellen en pas de achtergrond aan
✔ Neem vergaderingen op en houd direct notulen bij

Slimmer vergaderen - beeld vergaderen

De voordelen van Teams in beeld


Samenwerken in documenten met Teams – 3 min


Effectief vergaderen met Teams – 6 min

Veilig in de cloud

Hoe veilig wordt er eigenlijk binnen uw bedrijf gewerkt? Microsoft 365 biedt u veel beveiligingsopties. Maar welke heeft u nu echt nodig en hoe gebruikt u ze? Wij helpen u met de basis beveiliging die u als MKB-bedrijf nodig hebt en bij het uitstippelen van het beleid. Uiteraard helpen we u ook met gewenste extra beveiliging en / of bewustwording bij uw personeel.

✔ Veilig e-mails versturen en ontvangen
✔ Bedrijfsgegevens op mobiele apparaten van collega’s beveiligen
✔ Security awareness trainingen volgen voor bewust en alert personeel
✔ Beveiligingsbeleid invoeren: wat bijvoorbeeld te doen bij brand?

Business Central integratie

Adoptiehulp voor (goed!) gebruik

Office 365 licenties kunt u overal kopen, maar de software is pas echt waardevol als deze goed wordt gebruikt. Alles valt of staat bij, zoals we dat zo mooi noemen, adoptie. We helpen u draagvlak te creëren en ervoor te zorgen dat iedereen productief en enthousiast blijft.

✔ Workshops en trainingen zodat de software goed wordt gebruikt
✔ Maandelijks webinar boordevol handige tips
✔ Gamification platform

Software goed gebruiken - meer werkplezier en efficiency

In 5 stappen uw Moderne Werkplek

Moderne Werkplek stappenplan

1. Werkplek Check

Met onze unieke Werkplek Check onderzoeken we wat de huidige werkwijzes zijn. Het geeft u inzicht waar uw medewerkers veel tijd mee kwijt zijn en wat zij ervaren als de grootste knelpunten in hun dagelijks werk.

2. Advies

Naar aanleiding van de Werkplek Check krijgt u een advies op maat. Hiermee krijgt u inzicht in hoe efficiënt er binnen uw bedrijf wordt gewerkt, maar vooral hoe er productiever gewerkt kan worden door gebruik te maken van de juiste software. Uiteraard nemen we hierin ook een prijsopgave mee, zodat u weet hoeveel u kunt besparen door over te stappen.

3. Technische implementatie

De WSB Moderne Werkplek draait vooral om efficiënter en plezieriger werken, maar dat kan niet zonder de juiste techniek. De techniek moet geïmplementeerd worden. Dit doen we op een moment dat u daar niet of nauwelijks hinder van ondervindt.

– – – – – – – Kevin Bombaij – DSP Nederland – – – – – – –

“Ik ben tevreden. Allereerst over hoe jullie het project oppakte. Met een goed doordacht en uitgewerkt projectplan, met mijlpalen en welke taken daarvoor gedaan moesten worden.”

Lees alles van DSP

4. Adoptie

Misschien wel de belangrijkste stap naar uw Moderne Werkplek: adoptie. Er kan nog zo’n mooie en goede omgeving worden geïmplementeerd, maar u kunt alleen van alle voordelen profiteren als u en uw collega’s de software ook echt gaan gebruiken én goed gaan gebruiken. Door middel van workshops, trainingen, handleidingen en gamification campagnes leren uw medewerkers hoe ze de applicaties het beste kunnen gebruiken.

5. Support

Na implementatie zorgen we dat uw omgeving “in de lucht blijft”. We voorkomen storingen en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan lossen we die zo spoedig mogelijk voor u op. Meer over het uitbesteden van ICT-beheer & support.

Stel uw eigen Moderne werkplek samen

 keuzehulp