Tech Trade Essentials app voor groothandels
Edwin Combrink
13 juni 2019

WSB Solutions lanceert eerste app Microsoft Dynamics 365 Business Central specifiek voor groothandels

WSB Solutions B.V. uit Hardinxveld-Giessendam lanceert als eerste Microsoft-partner een app voor Microsoft Dynamics 365 Business Central met extra functionaliteiten specifiek voor groothandels. Het ERP-pakket Business Central werd in 2018 wereldwijd gelanceerd en nu heeft WSB een app met vijf extra functionaliteiten aan het cloudproduct toegevoegd die via de Microsoft AppSource (tijdelijk) gratis gedownload kan worden.

Een nieuwe manier van denken

In het verleden werd veel maatwerk voor klanten gemaakt, die bovenop de ERP-omgeving werd gebouwd. Deze maatwerktrajecten duurden soms wel 30 tot 60 dagen. Een flinke investering voor veel MKB-bedrijven. Met de komst van de cloudversie Business Central biedt Microsoft MKB-bedrijven een standaardoplossing voor een vast bedrag per maand. Deze kan worden uitgebreid met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Microsoft AppSource (vergelijkbaar met de App Store of Google Play Store).

Win-win

Met de lancering van Business Central is het maatwerk verleden tijd en kunnen functionaliteiten vanuit een stevige basis met verschillende apps van partners naar behoefte functionaliteiten worden uitgebouwd. Heel flexibel en schaalbaar dus. Maar hierdoor ook altijd up-to-date en betaalbaar voor meer bedrijven. Een echte win-win situatie en een nieuwe manier van denken waarbij handige en veel gevraagde functionaliteiten snel via apps beschikbaar worden gemaakt.

Tech Trade Essentials

Tech Trade Essentials is de eerste app speciaal gemaakt voor groothandels en biedt hen een vijftal belangrijke functionaliteiten die niet standaard in Business Central zitten. Met Tech Trade Essentials kunnen ze hun artikel- en prijsbeheer vereenvoudigen en efficiënter met hun order- en facturatieproces omgaan. Tot het einde van 2019 is de app gratis te downloaden via de Microsoft AppSource of via de website van WSB Solutions. En binnenkort komt de tweede app voor de groothandel uit voor een beter inzicht in de voorraad.

 

Gerelateerde artikelen

Nieuws
Inspire 2020
Jan Penning
27 juli 2020

Inspire 2020

Nieuws
ISO 9001 ISO 27001 WSB Solutions
Edwin Combrink
01 april 2020

We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Cloud
tips voor thuiswerken corona
Leon Oudijn
18 maart 2020

(Nog) 6 tips voor thuiswerkers