Tech Trade Essentials app voor groothandels

WSB Solutions lanceert eerste app Microsoft Dynamics 365 Business Central specifiek voor groothandels

WSB Solutions B.V. uit Hardinxveld-Giessendam lanceert als eerste Microsoft-partner een app voor Microsoft Dynamics 365 Business Central met extra functionaliteiten specifiek voor groothandels. Het ERP-pakket Business Central werd in 2018 wereldwijd gelanceerd en nu heeft WSB een app met vijf extra functionaliteiten aan het cloudproduct toegevoegd die via de Microsoft AppSource (tijdelijk) gratis gedownload kan worden.

Een nieuwe manier van denken

In het verleden werd veel maatwerk voor klanten gemaakt, die bovenop de ERP-omgeving werd gebouwd. Deze maatwerktrajecten duurden soms wel 30 tot 60 dagen. Een flinke investering voor veel MKB-bedrijven. Met de komst van de cloudversie Business Central biedt Microsoft MKB-bedrijven een standaardoplossing voor een vast bedrag per maand. Deze kan worden uitgebreid met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Microsoft AppSource (vergelijkbaar met de App Store of Google Play Store).

Win-win

Met de lancering van Business Central is het maatwerk verleden tijd en kunnen functionaliteiten vanuit een stevige basis met verschillende apps van partners naar behoefte functionaliteiten worden uitgebouwd. Heel flexibel en schaalbaar dus. Maar hierdoor ook altijd up-to-date en betaalbaar voor meer bedrijven. Een echte win-win situatie en een nieuwe manier van denken waarbij handige en veel gevraagde functionaliteiten snel via apps beschikbaar worden gemaakt.

Tech Trade Essentials

Tech Trade Essentials is de eerste app speciaal gemaakt voor groothandels en biedt hen een vijftal belangrijke functionaliteiten die niet standaard in Business Central zitten. Met Tech Trade Essentials kunnen ze hun artikel- en prijsbeheer vereenvoudigen en efficiƫnter met hun order- en facturatieproces omgaan. Tot het einde van 2019 is de app gratis te downloaden via de Microsoft AppSource of via de website van WSB Solutions. En binnenkort komt de tweede app voor de groothandel uit voor een beter inzicht in de voorraad.

 


Gerelateerde artikelen
Dynamics 365
Directions EMEA 2019 podium
17 oktober 2019

Familie- en autonieuws op ERP-congres Directions EMEA

Dynamics 365
groothandel succesvoller met erp software
19 augustus 2019

Succesvol werken in groothandels met ERP software

Nieuws
webinar tech trade essentials
09 juli 2019

Webinar: Word ook een moderne groothandel met Tech Trade Essentials