06 oktober 2020

Lancering van ons nieuwe merk: Apportunix 

Deze maand is WSB gestart met een nieuwe merknaam genaamd Apportunix.  Onder deze vlag ontwikkelen we apps voor Microsoft Dynamics 365 Business Central en in de toekomst voor andere Microsoft SaaS-oplossingen. Met deze nieuwe reeks apps bieden we organisaties op internationaal niveau extra functionaliteiten om slimmer, veiliger en efficiënter te werken.  

Met onze status als Microsoft Gold Partner bieden we een hoog niveau aan kennis en ervaring. We ontwikkelen apps die effectieve toevoegingen zijn op Business Central SaaS en andere Microsoft SaaS-oplossingen met de goede en betrouwbare supportondersteuning die u gewend bent van WSB.  

Weet u waar Apportunix voor staat? Na een urenlange (😉brainstormsessie van onze marketeers en een lijst van honderden woorden kwamen we uit op een samenvoegsel van de woorden App en Opportunity. Zo ontstond de merknaam Apportunix. Een trendy en internationale naam die precies vertelt waar het merk voor staat. 

Enkele bekende apps staan inmiddels in Appsource onder het label Apportunix. Zoals Document Creator om zelf rapporten te ontwikkelen, Tech Trade Essential om makkelijker price-updates bij te houden, Tech Trade Availability Indicators om uw voorraad inzichtelijk te krijgen en Custom Fields om eenvoudig uw eigen specifieke velden aan te maken voor klanten, leveranciers of contactpersonen in Business Central! 

De komende tijd zullen we u verrassen met nieuwe handige apps. Houd onze communicatiekanalen goed in de gaten en zet de nieuwe website www.apportunix.com alvast bij uw favorieten.

U kunt natuurlijk ook onze LinkedIn-pagina volgen of gratis abonnee worden van ons YouTube-kanaal 😊. 

Gerelateerde artikelen

Nieuws
Inspire 2020
Jan Penning
27 juli 2020

Inspire 2020

Nieuws
ISO 9001 ISO 27001 WSB Solutions
Edwin Combrink
01 april 2020

We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Cloud
tips voor thuiswerken corona
Leon Oudijn
18 maart 2020

(Nog) 6 tips voor thuiswerkers