Microsoft Partner Silver Cloud Office 365

Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Provider

Sinds 1 januari van dit jaar mogen wij ons Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Provider noemen. Een hele mond vol, maar in het kort betekent het dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, onze klanten te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Naast het geven van een advies geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Maar wat heeft u daaraan?

We waren al Microsoft Partner, maar met deze nieuwe certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste Office 365 toepassingen. We hebben collega’s in huis met diepgaande kennis van deze Microsoft-producten voor het MKB. Zij hebben diverse diploma’s voor verschillende competenties moeten halen en kunnen u dus uitstekend adviseren. Ook toont deze certificering aan dat u uw overstap naar Office 365 met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Dit wordt ondersteund doordat Microsoft bij een aantal van onze klanten navraag heeft gedaan of de adviezen en implementaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Het is het ultieme bewijs dat we inmiddels een flink aantal klanten op een goede manier hebben geholpen bij het overstappen naar Office 365.

Ook overstappen naar Office 365?

Wilt u ook overstappen naar Office 365 of wilt u meer weten over ons partnership met Microsoft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u net zo graag als die klanten die ons bij Microsoft een positieve referentie gaven.

 


Meer van dit soort tips?

Ontvang maandelijks tips om het maximale uit uw ICT-systemen te halen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde artikelen
Nieuws
BAS Parts - pand in Veghel
19 april 2018

Ook BAS Parts kiest voor WSB Solutions

Nieuws
CZAV / Agriant kiest voor WSB
21 februari 2018

CZAV / Agriant kiest voor ERP-pakket van WSB Solutions

Nieuws
project track trace tracebaarheid gewasbeschermingsmiddelen
13 februari 2018

Project Track & Trace i.v.m. traceerbaarheid gewasbeschermings-middelen

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security