Microsoft Partner Silver Cloud Office 365

Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Provider

Sinds 1 januari van dit jaar mogen wij ons Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Provider noemen. Een hele mond vol, maar in het kort betekent het dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, onze klanten te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Naast het geven van een advies geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

Maar wat heeft u daaraan?

We waren al Microsoft Partner, maar met deze nieuwe certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste Office 365 toepassingen. We hebben collega’s in huis met diepgaande kennis van deze Microsoft-producten voor het MKB. Zij hebben diverse diploma’s voor verschillende competenties moeten halen en kunnen u dus uitstekend adviseren. Ook toont deze certificering aan dat u uw overstap naar Office 365 met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Dit wordt ondersteund doordat Microsoft bij een aantal van onze klanten navraag heeft gedaan of de adviezen en implementaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Het is het ultieme bewijs dat we inmiddels een flink aantal klanten op een goede manier hebben geholpen bij het overstappen naar Office 365.

Ook overstappen naar Office 365?

Wilt u ook overstappen naar Office 365 of wilt u meer weten over ons partnership met Microsoft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u net zo graag als die klanten die ons bij Microsoft een positieve referentie gaven.

 


Gerelateerde artikelen
Nieuws
webinar tech trade essentials
09 juli 2019

Webinar: Word ook een moderne groothandel met Tech Trade Essentials

Nieuws
Tech Trade Essentials app voor groothandels
13 juni 2019

WSB Solutions lanceert eerste app Microsoft Dynamics 365 Business Central specifiek voor groothandels

Nieuws
Office 2019 voor Windows en Mac
25 september 2018

Office 2019 vanaf nu beschikbaar op Windows en Mac