WSB Solutions genomineerd voor Netwerk Business Event

WSB Solutions genomineerd voor Business Event Alblasserwaard

De jury van het Business Event Alblasserwaard heeft WSB Solutions uitgeroepen als een van de drie finalisten voor de verkiezing van Ondernemer / Onderneming van het Jaar 2016. In de categorie MKB & Detailhandel strijden zij met twee andere mooie bedrijven om deze felbegeerde prijs: Cofano Software Solutions uit Sliedrecht en “dorpsgenoot” Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam.

Winnaar

De jury, bestaande uit voorzitter notaris Hans Koppelaar, Teus Boerman, Machiel Pranger en Michel van Hoorne heeft en zal zich de komende tijd intensief verdiepen in de bedrijfsvoering van de organisaties. De uiteindelijke winnaar wordt op maandag 14 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in de Lockhorst in Sliedrecht.

Kaarten bestellen

Wilt u bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? U kunt kaarten bestellen via de website van Network Business Events: www.nbe.nu/kaarten-bestellen.

Update: helaas hebben wij de award niet gewonnen, deze ging naar Verschoor Reizen. We feliciteren Verschoor Reizen van harte met het winnen van de award.

 


Gerelateerde artikelen
Nieuws
Office 2019 voor Windows en Mac
25 september 2018

Office 2019 vanaf nu beschikbaar op Windows en Mac

Nieuws
WSB Solutions neemt Juicy Pear over
15 augustus 2018

WSB Solutions breidt ERP-expertise verder uit met overname Juicy Pear

Nieuws
BAS Parts - pand in Veghel
19 april 2018

Ook BAS Parts kiest voor WSB Solutions

Werken in de cloud
Microsoft Dynamics
De 3B's van Cyber Security