Office 365 Zakelijk uw vertrouwde Office-pakket en meer

Office 365 Zakelijk

Office 365 Zakelijk

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat.

Met Office 365 Zakelijk krijgt u alles wat u nodig heeft om efficiënt (samen) te werken. Office 365 is volledig online. Hierdoor heeft iedereen overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn bestanden, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar natuurlijk ook het samenwerkingsplatform Teams. Office 365 maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk.

Office 365 zakelijk bedrijven

Productiever met Office 365 Zakelijk

Met Office 365 Zakelijk kunt u overal werken en beschikt u altijd over uw e-mail, documenten en agenda. En dat kan vanaf ieder apparaat: desktop, tablet, smartphone, het maakt niet uit of het een iOS of Android-apparaat is. U kunt werken wanneer u wilt. Goed om te weten is dat je niet meer druk hoeft te maken om back-ups, want Microsoft verzorgt het onderhoud van de servers en de software-updates van uw apps.

En wanneer Office 365 goed is ingericht, verbetert dat de samenwerking tussen collega’s onderling en de communicatie met uw klanten. Uiteraard helpen we u daarbij.

Office 365 op tablet

Meer dan Word, Excel en PowerPoint

De meeste mensen zijn bekend met Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Office 365 Zakelijk heeft uw bedrijf meer te bieden. Een paar voorbeelden:

Office 365 meer dan Word en Excel

Abonnementen Office 365

Er zijn verschillende abonnementen van Microsoft Office 365 Zakelijk, zodat er altijd één past bij uw organisatie. Voor alle abonnementen zie de website van Microsoft. De meeste bedrijven kiezen voor Microsoft 365 Business Premium, omdat dit de meeste uitgebreide versie is, maar vooral ook omdat deze abonnementen geavanceerde beveiliging bevat.

Office 365 delen
Goed om te weten is dat u in een aantal specifieke gevallen uw abonnement ook kunt delen. Er zijn situaties waarin een gebruiker geen eigen computer heeft, maar samen met andere gebruikers dezelfde hardware deelt. Denk bijvoorbeeld aan een Remote Desktop Services (RDS) omgeving op een server in uw eigen datacenter of op een door WSB gehoste Azure cloud server.

Wij zijn door Microsoft geautoriseerd om klanten gebruik te laten maken van zogenaamde “shared computer activation” technologie. Hiermee is het toegestaan dat meerdere gebruikers gebruik maken van gedeelde hardware. Dit is beschikbaar voor veel abonnementen, maar niet alle. Als u wilt weten of dit voor uw bedrijf beschikbaar is, neem dan contact met ons op.

Kantoor Office 365
Meer weten?

Vertel ons wie u bent en we nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.